Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tulevast Idaringteed saab näha videos (2013-09-04 12:56:46)

Hiljuti valmis Idaringtee 3D-mudeli põhjal video, milles saab näha kogu Idaringteed niisugusena, nagu see valminult välja nägema hakkab.

Idaringtee on umbes 11,8 km pikkune magistraaltänav, mis tulevikus ühendab omavahel Tallinn Tartu-Luhamaa maanteed ja Jõhvi-Tartu-Valga maanteed. Idaringtee eesmärk on suunata suurem osa transiitliiklusest Tartu kesklinnast mööda, millega väheneb kesklinna liikluskoormus. Linlastele on oluline ka, et märgatavalt lüheneb Annelinna piirkonna ja Ropka tööstuspiirkonna vaheline teekond.

"Praegu käivad Idaringtee trassil ulatuslikud ehitustööd ning ehitustandritel liigelnud tartlastel on kindlasti tekkinud ridamisi küsimusi, et mida siiski täpsemalt ehitatakse. Kuigi Idaringtee kavandamisest ning ehitustöödest on palju räägitud, pidasime vajalikuks meie suurprojekti veelgi tõhusamalt tutvustada," selgitas Idaringtee projekti koordinaator, abilinnapea Raimond Tamm. "Valminud video võimaldab kõigil huvilistel saada selgust, millise lõpptulemuseni me lähiaastate ehitustegevuse tulemusena jõuame."

Aastatel 2012−2015 rajatav umbes 5 kilomeetri pikkune Idaringtee lõik kajastub lisatud videos ja on selle ringtee esimesed kaks ehitusala. I ehitusala on valdavalt rekonstrueeritav Ringtee tänav Postmaja juurest kuni Tartu vanglani ja II ehitusala on täiesti uus tänav vangla juurest üle Suure Emajõe kuni Lammi tänavani.

Allikas: Tartu linnavalitsuse 04.+9.2013 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.