Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 40. nädala eelinfo (2013-09-30 01:13:34)

Teisipäev, 1. oktoober

Põllumajandusministeeriumis toimub aiandussektori arengukava töögrupi kolmas kohtumine. Kohtumisel on kavas koostada aiandussektori SWOT analüüs ja arutada arengukava võimalike eesmärkide üle. Koosolekul osalevad põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder ning põllumajandus- ja maaelupoliitika asekantsler Illar Lemetti.

Kolmapäev, 2. oktoober
Põllumajandusministeeriumis toimub mahepõllumajanduse arengukava koostamise töögrupi kolmas koosolek, kus arutatakse koolituse, nõuande ja teadmussiirde teemadel. Koosolekut juhib toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai.

2.-4. oktoobrini toimub Saaremaal Baltimaade ja Poola maaelu arengukavade korraldusasutuste kohtumine. Kohtumise peateema on 2014-2020 programmiperiood. Osalevad riigid (Eesti, Läti, Leedu, Poola) arutavad uue programmiperioodi maaelu arengukavade ettevalmistuste hetkeseisu ning sisu. Eestit esindavad põllumajandus- ja maaelu poliitika asekantsler Illar Lemetti ning maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban.

Neljapäev, 3. oktoober
Minister Seeder osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel. Valitsus arutab Eesti seisukohti toidutarneahela õigusakti eelnõude paketi kohta. Eelnõude pakett käsitleb näiteks taimekahjustajate vastaseid kaitsemeetmeid, taimset paljundusmaterjali, loomatervist ja ametlikku kontrolli.

Jõgeval koguneb Eesti Taimekasvatuse Instituudi teadusnõukogu.

Reede, 4. oktoober
Viljandi Sakala kultuurikeskuses toimub Maaelu Edendamise Sihtasutuse 20. tegevusaastale pühendatud konverents „MES – 20 aastat Eesti maaelus“. Konverentsil esineb ettekandega põllumajanduse tulevikuvisioonist põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Laupäev, 5. oktoober
Kell 11-14 korraldab Eesti Põllumajandusmuuseum leivapäeva Viljandis Sakala keskuse hoovis. Kohapeal saab õppida leiva valmistamist. Leivapäeva külastab ka minister Seeder.


Allikas: Põllumajandusministeerium




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.