Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Maaülikoolis toimub jahimeestele suunatud infopäev sigade Aafrika katkust (2014-10-09 10:23:59)

Reedel, 10. oktoobril algusega kell 12.00 toimub Eesti Maaülikoolis jahimeestele suunatud infopäev sigade Aafrika katkust.

„Alanud ajujahiperioodi kontekstis on oluline, et iga jahimees teaks, mida Eesti metsadesse jõudnud ohtlik haigus kaasa toob ning kuidas peab käituma, et sigade Aafrika katku levik peatada. Selleks, et tagada meie põllumajanduse ja toiduainetööstuse turvalisus, saavad jahimehed õige käitumisega palju ära teha,“ sõnas Eesti Maaülikooli rektor Mait Klaassen.

Infopäeval jagavad valdkonna spetsialistid teadmisi nii sigade Aafrika katku olemusest, hetkeolukorrast kui piirkondadele rakenduvatest kitsendusmeetmetest. Lisaks selgitatakse jahimeestele, kuidas võtta metssigadelt proovivõttu ning millised on tõrjemeetodid.

Teemasid aitavad avada nii Eesti Maaülikooli, Keskkonnaministeeriumi, Keskkonnaameti kui Veterinaar- ja Toiduameti spetsialistid. Kohal on ka Eesti Jahimeeste Seltsi esindajad ning pärast ettekandeid toimub arutelu.

Infopäevale on lisaks jahimeestele oodatud kõik huvilised, ettekannetest tehakse ka otseülekanne Eesti Maaülikooli kodulehel aadressil http://video.emu.ee.

Allikas: Eesti Maaülikooli pressiteade

Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.