Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-10-09 16:24:39)

Viimase ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 105 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 röövimine, 53 varavastast kuritegu, neist 38 vargust (6 eluruumidest, 2 sõidukitest), 2 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 5 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti, registreeriti 293 väärtegu. Piirilt väljastati 3 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

8. oktoobril kella 9.30 ajal teatati politseile, et Vase tänaval tungis teine autojuht liiklustüli käigus kallale autot juhtinud 36-aastasele mehele.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

8. oktoobril kella 21.50 ajal teatati politseile, et Maardus Kellamäe tänava maja õues tungiti tüli käigus kallale 51-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 18-aastase mehe.

Vargused

Ööl vastu 8. oktoobrit varastati Loksal maja keldrist jalgratas maksumusega 380 eurot.

Politseile teatati, et Kosel on keldriboksidest varastatud jalgrattad Classic Legend ja Kross. Kahju kokku 668 eurot.

8. oktoobril avastati, et Kose vallas on talust varastatud keevitusaparaat, väärisesemeid ja muid asju. Kahju kokku 300 eurot.

7. oktoobril avastati, et Saue vallas Allikul on nädala jooksul metsast varastatud murutraktor koos haagisega. Kahju kokku 3200 eurot.

Riigist väljasaatmine

8 . oktoobril kella 6.30 ajal teatati politseile, et Tallinna lennujaama terminalis on lõhutud korjanduskarp. Piirivalvurid pidasid terminali Schengeni alas kinni lõhkumisega seotud 22-, 20-ja 27-aastase Venemaa kodaniku, kes soovisid edasi lennata Stockholmi. Meeste Schengeni viisad tunnistati kehtetuks, neile koostati koheselt sundtäidetavad ettekirjutused Eestist lahkumiseks ja määrati sissesõidukeeld kaheks aastaks. Mehed viidi samal päeval Narva ja saadeti välja Vene Föderatsiooni.

Sisenemiskeeld

8. oktoobril saabus Peterburi lennuga 24-aastane Vene kodanik, kelle Schengeni viisa kehtivusaeg ei olnud veel alanud. Mehele väljastati sisenemiskeeld ning ta lahkub esimesel võimalusel tagasi Venemaale.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Vargus

7. oktoobril avastati, et Orava vallas Kõlikülas on sisse murtud kuuri ning varastatud murutraktor ja teisi esemeid. Kahju on 2232 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

Politseile laekus teade, et 4. oktoobril ründas Värska vallas 60-aastane alkoholi tarvitanud mees oma 32-aastast tütart.

Alkoholi ebaseaduslik tootmine

8. oktoobril sai politsei väljakutse Põlvas Uuele tänavale, kus olevat peretüli. Sündmuskohale jõudes avastas politsei korterist ja keldrist puskari valmistamiseks mõeldud aparatuuri ja pudeleid, mis olid ilmselt täidetud puskariga. Võimaliku perevägivalla asjaolude selgitamisel ilmnes, et vigastusi inimestel ei olnud ning vägivalda nende kinnitusel ei olnud.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine ja ähvardamine

Politsei sai teate, et 6. oktoobri öösel ähvardas üks mees teist tapmisega. Lisaks selgus, et sama mees oli päev varem Tartus taksoga sõites kasutanud füüsilist vägivalda taksojuhi suhtes ning löönud talle õllepudeliga vastu pead. Politsei tegi isiku, 33-aastase mehe kindlaks ning pidas ta kuriteos kahtlustatavana kinni.

Juhtum piiril

8. oktoobril kella 20.05 ajal pidasid Koidula piiripunkti piirivalvurid Eestist lahkumisel kinni 23-aastase Eesti Vabariigi kodaniku, kes on kuulutatud Lõuna prefektuuri poolt tagaotsitavaks kohtuotsuse mittetäitmise pärast. Noormees toimetati Võru arestimajja.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

8. oktoobril teatati politseile, et Narvas Tallinna maanteele pargitud sõiduautolt BMW varastati neli rehvi. Kahju on 1000 eurot.

8. oktoobril varastati Narvas Kerese tänavale pargitud sõiduautost Audi mobiiltelefon Samsung Galaxy S ja telefonilaadija. Kahju on 570 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Asja rikkumine või hävitamine

9. oktoobril põles Paides Keskväljaku tänaval parkinud sõiduauto Volkswagen. Kahju on 5000 eurot.

Läänemaa

Kehalised väärkohtlemised

4. oktoobril kella 3 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel meelelahutusasutuse ees 27-aastast meest.

Pärnumaa

Vargused

8. oktoobril kella 6 paiku varastati Pärnus Lehola tänaval parkinud sõiduauto BMW koos seal olnud esemetega. Kahju on 17 100 eurot.

Raplamaa

Vargus

4. oktoobril kella 18 paiku varastati Kohila alevis Lõuna tänaval majast mobiiltelefon, mille kaante vahel oli sulraha. Kahju on kokku 750 eurot.

Asja rikkumine

6. oktoobril kella 23 paiku süttis Juuru vallas Hõreda külas maja. Esialgsetel andmetel on süttimise põhjuseks majas olnud lahtise tule allikas. Tulekahjus keegi vigastada ei saanud.

Saaremaa

Vargus

7. oktoobril avastati, et Lümanda vallas Jõgela külas on majast varastatud televiisor ja antenn. Kahju on 320 eurot.


Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.