Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeerium otsib silmapaistvaid noori looduskaitsjaid (2014-10-11 04:48:17)


Keskkonnaministeerium kutsub üles esitama tublisid ja silmapaistaid loodushuvilisi noore looduskaitsja konkursile. Kandidaate saab esitada 10. novembrini.

Noore looduskaitsja märgiga soovib Keskkonnaministeerium tunnustada ja eeskujuks seada suure loodushuviga kuni 26-aastasi noori, kes on aktiivselt kaasa löönud loodushoiualases tegevuses. "Soovime tublide noorte looduskaitsjate esiletõstmisega innustada noori looduse ja seal toimuva üle mõtisklema. Need, kes noorelt on tähelepanelikud ja looduse toimimisest teadlikud, on ka hilisemas elus oma käitumisega keskkonnahoidlikud," ütles keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus.

Märgid antakse noortele, kes on eriliselt silma paistnud loodushoiu alal, saavutanud häid tulemusi loodushariduse konkursil või aidanud kaasa loodusteemalise ürituse korraldamisele. Aastas antakse välja kuni 30 märki. Märke antakse tänavu välja juba neljandat korda. Noore looduskaitsja märk kujutab tammelehte. Märk on valmistatud valgest vasest ning kaetud transparentse rohelise emailiga. Märgi autor on kunstnik Julia Maria Künnap.

Täpsem info noore looduskaitsja märgi kohta on kättesaadav Keskkonnaministeeriumi kodulehel: www.envir.ee/et/noore-looduskaitsja-mark.

Ettepanekuid kandidaatide osas võivad esitada juriidilised isikud ja nende ühendused, samuti riigi- ja kohaliku omavalitsuse asutused. Ettepanekus palume kirjeldada vabas vormis kandidaadi looduskaitsetegevust, märkides ära ka kandidaadi vanuse ning kontaktandmed. Samuti peavad avalduses olema esitaja kontaktandmed. Ettepanekuid saab esitada kuni 10. novembrini Keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonda aadressile Narva mnt 7a, 15172 Tallinn või e-kirjaga keskkonnaministeerium@envir.ee.

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.