Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti esitas EMKF 2014-2020 rakenduskava Euroopa Komisjonile kinnitamiseks (2014-10-15 17:51:14)

Põllumajandusministeerium saatis täna Euroopa Komisjonile kinnitamiseks Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi (EMKF) vahendite rakenduskava aastateks 2014-2020, mille järgi investeeritakse Eesti kalandusse ja rannapiirkondade arengusse 129,6 miljonit eurot.

"Eesti jaoks on oluline võimalikult kiiresti võtta kasutusele fondi uue perioodi vahendid, et saaksime vähendada Venemaa sanktsioonidest tulenevaid mõjusid kalandussektorile," ütles põllumajandusminister Ivari Padar.

Kõige suuremat tähelepanu pöörataksegi uue rahastamisperioodi rakenduskavas investeeringutele töötlemisse ja turustamisse -kokku 32,5 miljonit eurot. Samuti plaanitakse 27,7 miljonit eurot rannapiirkondade arenguks, 26,2 miljonit eurot kalapüügivahenditega ja keskkonnahoiuga seotud investeeringuteks ning 17,8 miljoni eurot vesiviljeluse arendamiseks.

EMKF 2014-2020 on programm, mis hakkab pakkuma rahalisi vahendeid Euroopa Liidu ühise kalanduspoliitika rakendamiseks. Perioodil 2014-2020 on fondi Eesti rakenduskava eeldatavaks mahuks 129,6 miljonit eurot, millest 100,9 miljonit eurot tuleb EMKF vahenditest ja 28,6 miljonit eurot Eesti riigieelarvest.

Eesti rakenduskava koostamisel osales 45 organisatsiooni, sellele on andnud heakskiidu kalandusnõukogu ja Vabariigi Valitsus. Lõpliku heakskiidu peab rakenduskavale andma Euroopa Komisjon.


Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.