Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-10-16 18:26:31)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 108 avaldust ja teadet kuritegudes, sealhulgas 2 rasket tervisekahjustust, 52 varavastast kuritegu, neist 43 vargust (4 eluruumidest, 6 sõidukitest), 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 8 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 275 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu, tuvastati 3 Schengeni viisaeeskirja rikkumist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

15. oktoobril kella 2 paiku teatati politseile, et Vana-Viru tänava lõbustuskohas tungiti kallale 37-aastasele mehele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 25-aastase mehe.

15. oktoobril kella 16 paiku teatati politseile, et Tondi tänava korteris tungiti kallale 46-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 53-aastase mehe.

15. oktoobril kella 21.30 ajal teatati politseile, et Ehitajate tee korteris tungiti kallale 33-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 33-aastase mehe.

Vargused

Ööl vastu 15. oktoobrit varastati Kassi tänaval aiaga piiratud alal seisnud kolmest kaubikust mõõteriistasid. Kahju kokku vähemalt 30000 eurot.

Ööl vastu 15. oktoobrit varastati Punasel tänaval lõbustusasutuse kliendi taskust autovõtmed väärtusega 1000 eurot.

15. oktoobril varastati kesklinna söögikohas turisti seljakotist rahakott, kus oli 3425 eurot sularaha.

Omavolilise kasutamise katse

15. oktoobril kella 2.30 paiku teatati politseile, et Köie tänaval proovib noortekamp ärandada Mosset, lõhkudes ukseluku ja süütejuhtmed. Pealtnägijad pidas sündmuskohal kinni ja politsei viis jaoskonda kolm alaealist. Tabatutest 14-aastane peeti kahtlustatavana kinni, kaks anti üle lastevanematele.

Harjumaa

Vargus

15. oktoobri õhtul varastati Vasalemma vallas Rummus kinnisest kaevust umbes 120 meetrit sidekaablit. Kaabli väärtus umbes 400 eurot, lõhkumisega tekitatud kahju umbes 3000 eurot.

Viisaeeskirjade rikkumine

15. oktoobril soovis lennuga Peterburi riigist lahkuda 36-aastane Usbekistani kodanik, kes saabus transiitreisijana Stockholmist. Mehel oli passis Schengeni viisa, mis kaotas kehtivuse 2008. aastal. Mehele koostati ettekirjutus Eestist lahkumiseks ning määratud sissesõidukeeld Schengeni alale kolmeks aastaks.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Omastamine

15. oktoobril avastas korteriomanik, et Põlvas Vabriku tänaval majast on üürilised ära viinud mööblit, kodutehnikat ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.

Vargus

14. oktoobril teatati politseile, et Kõlleste vallas Ihamaru külas on sisse murtud talumaja kõrvalhoonesse ning varastatud trimmer, mootorsaag, murutraktor ja segumasin. Kahju on 1747 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. oktoobri õhtul sai politsei väljakutse Tartus Aardla tänaval korterisse, kus alkoholi tarvitanud 52-aastane mees lõi oma 56-aastast abikaasat näo piirkonda.

Vargused

13. oktoobril avastati, et Tartus Tehase tänaval on remonditöökojas seisnud Audi A4-lt varastatud navigeerimisseade, tööriistu ja teisi esemeid. Kahju on 519 eurot.

14. oktoobril sai politsei teate, et Tartus Kastani tänaval tungiti sisse korterisse ning varastati kaks arvutit, ravimid ja lõhuti teler. Kahju on 2147 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobri õhtul sai politsei teate, et Helme vallas Kooli tänaval korteris tekkis ühise alkoholi tarvitamise käigus kahe mehe vahel konflikt, mille käigus lõi 30-aastane mees 52-aastasele mehele noa reide. Politsei toimetas lööja esialgu arestimajja kainenema, kannatanule anti esmaabi.

Omavoliline sissetung

14. oktoobril sai politsei teate, et Valgas Tähe tänaval on sisse murtud elumajja ning soritud erinevates kappides. Sissetungi ja võimaliku vargusega tekitatud kahju on täpsustamisel.

Võrumaa

Kelmus

15. oktoobril pöördus politseisse 57-aastane mees, kelle sõnul olid kevadel tema Sõmerpalus asuvasse elukohta tulnud kaks võõrast meest ning pakkunud talle raha teenimise võimalust, kui mees nõustub avama uue pangakonto. Järgmisel päeval sõideti Valga linna pabereid vormistama, misjärel andis värske kontoomanik internetiparoolid üle temaga kaasas olnud võõrastele meestele. Nüüd ilmnes, et kevadel võeti mehe nimele selle pangakonto kaudu erinevaid kiirlaene. Pangakonto suleti. Kahju on selgitamisel.

Juhtumid piiril

15. oktoobril kella 9.50 ajal kontrollisid Koidula maanteepiiripunkti piirivalvurid Eestisse sisenemisel 1953. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kes ei omanud kehtivat viisat. Talle koostati sisenemiskeeld ning saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

15. oktoobril kella 13.35 ajal kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Alatskivi alevikus Volkswagen Golfi, mida juhtinud 1983. aastal sündinud mehel puudus juhtimisõigus. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

9. oktoobri õhtul varastati Rakverest Kadrinasse bussisõidu ajal mehelt mobiiltelefon, mis oli tal püksitaskus. Kahju on 252 eurot.

10. oktoobril sõidutas 26-aastane mees kahte meest Vinnist Rakverre. Peale seda avastas autojuht, et auto tagaistmelt on ära varastatud seljakott, milles olid riided, hügieenitarbed ja teised isiklikud esemed. Kahju on 297 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

10. oktoobril varastati Narvas Kose tänaval asuvast garaažist jalgratas ja tööriistu. Kahju on 250 eurot.

14. oktoobril varastati Sillamäel Narva maanteel haridusasutuse saalist sülearvuti. Kahju on 160 eurot.

15. oktoobril varastati Kohtla-Järvel Torujõe tänaval kortermaja trepikojast rahakott koos dokumentide ja erinevate kaartidega. Kahju on 75 eurot.

15. oktoobril avastati, et Narvas Rahu tänaval on garaaži murtud ja varastatud elektrisaag, õng ning teisi esemeid. Kahju on 653 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

14. oktoobril lõi mees Koeru vallas Jaani teel oma abikaasat. Politsei pidas lööja, 69-aastase mehe, teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

15. oktoobril kella 11.30 paiku rünnati Lihulas Tallinna maanteel asuvas kaupluses 57-aastast naist ja põhjustati talle füüsilist valu. Võimalik ründaja on politseile teada.

Pärnumaa

Vargused

Ööl vastu 15. oktoobrit murti Pärnus Papiniidu tänaval sisse korterisse ja varastati kapist sularaha. Kahju on 1120 eurot.

Ajavahemikul 12.- 14. oktoober varastati Vändra vallas Kaansoo külas hoovist plastpaat. Kahju on 300 eurot.

Raplamaa

Omastamine

14. oktoobril omastati Raplas Viljandi maanteel asuvas asutuses kaotatud mobiiltelefon. Kahju on 160 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.