Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei harjutab siseministeeriumis kurjategija kahjutuks tegemist (2014-10-20 12:09:42)

Täna pärastlõunal korraldab politsei koos päästjate, kiirabi ning haiglatega õppuse siseministeeriumi hoones, et harjutada ründaja kahjutuks tegemist ja inimeste päästmist.

"Politsei peab olema alati sammukese ees, mis tähendab, et meil tuleb regulaarselt läbi mängida erinevad kuriteo stsenaariumid, et testida nii enda kui ka oma partnerite vilumust. Õppuse asukoha valmimisel oleme lähtunud sellest, et nii hoone kui ka selle ümbrus oleks meile pigem keeruline kui mugav. Raskendatud liikumisega ministeerimi maja on nii politseile, päästjatele, meedikutele ning hoone töötajatele, kes harjutavad kriisi olukorras tegutsemist, heaks proovikiviks," ütles Põhja prefektuuri kriisireguleerija ning õppuse juht Janek Laaneväli.

Õppuse tõttu on liiklemine ajutiselt häiritud Tallinna vanalinnas Pika ja Tolli tänava ristmikust kuni Vaimu tänava ristmikuni ning Laia ja Tolli tänava ristmikust kuni Suurtüki tänava ristmikuni orienteeruvalt kella 19ni. Piirkonna elanikud ning seal töötavad inimesed saavad õppuse alalt autoga lahkuda ning sinna siseneda, samuti ei piirata jalgsi liikumist ega muudeta parkimiskorraldust.
Õppusega ei kaasne ohtu vanalinlastele ega seal ümbruses liikujatele.

Sarnase harjutuse tegid politseinikud ning teised operatiivtöötajad, kelle igapäeva töö on päästa inimeste elu ja tervist, läbi mullu detsembris Tallinna linnavalitsuse hoones.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.