Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linnapea avalik pöördumine tartlaste poole (2014-10-28 17:20:15)


Hea Tartu koolipere, head tartlased!

Oleme koos Eesti rahvaga sügavas leinas eile Viljandis toimunud tragöödia pärast. See ootamatu ja traagiline sündmus puudutab meid kõiki, paneb meid mõtlema juhtunu põhjuste üle ja mõistma, kui oluline on üksteist märgata ja kuulata. Nii koolis, kodus kui ka sõprade keskel.


Hea koolirahvas, me oleme üks pere ja kogukond, töötame ja pingutame koos selle nimel, et Tartu koolides oleks turvaline õppida ja õpetada. See on meie kõigi ühine eesmärk. Koolipered vajavad praegusel hetkel tuge ja kindlust. Tartu linnavalitsus korraldab lähiajal koolitusi ja kutsub spetsialiste nõu andma turvalisuse tagamise ja hädaolukordade lahendamise teemadel, et toetada koole hädaolukordade ennetamisel. Kindlasti jätkame kaasava koolikultuuri arendamise projektiga.

Rasketes olukordades on oluline teada, kust õigel hetkel abi ja tuge leida. Tartus on olemas vajalikud tugispetsialistid nii koolides kui ka eraldi keskustes, kelle poole saab nõuannete ja abi saamiseks pöörduda: Tartu Hariduse Tugiteenuste keskus (http://www.tugiteenused.tartu.ee), Tartu Nõustamis- ja Kriisiabikeskus (http://tnk.tartu.ee) ja Tartu Rajaleidja keskus (http://rajaleidja.ee/tartu).

On hea, kui lapsevanemad on kursis oma laste tegemistega, sealhulgas ka internetiavarustes. Märgates sotsiaalmeedias muret tekitavaid või ähvardavaid postitusi, tuleks sellele rohkem tähelepanu pöörata.

Head tartlased, toetame üksteist ja hoiame kokku. Mitte keegi Tartu koolides, õpetaja ega õpilane, ei tohi jääda oma muredega üksi.


Urmas Klaas, Tartu linnapea

Allikas: Tartu uudised

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.