Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Eesti Puidumüügikeskus osales nominendina tänasel Rootsi Äriauhind 2014 auhinnatseremoonial (2014-10-29 01:24:59)

 

Täna, teisipäeval 28. oktoobril, toimus Tallinnas KUMU saalis ettevõtluskonkursi Rootsi Äriauhind 2014 auhinnatseremoonia, mille avasid Rootsi kroonprintsess Victoria ja Eesti peaminister Taavi Rõivas.

 

Metsandusvaldkonnast olid pidulikule sündmusele kutsutud kaks esindajat: Eesti Puidumüügikeskus ja Riigimetsa Majandamise Keskus, kes olid tänavused kandidaadid Eesti jätkusuutlikult kasvavate ettevõtete kategoorias. RMK pääses ka kolme finalisti sekka.

 

"See, et Eesti Puidumüügikeskus kõrge auhinna saamiseks esitati, on suur üllatus ja tunnustus. Tunnetame, et meie tegevus jätkusuutlikul ja säästlikul metsamajandamisel leiab tähelepanu lisaks Eestile ka välisriikides," ütles Eesti Puidumüügikeskuse tegevjuht Einar Rannula, kes ettevõtte esindajana osales tänasel pidulikul sündmusel KUMUs.

"Tseremoonia sõnavõttudest jäi kõlama innovatsiooni teema. SAABi asepresidendi ja peaesineja, kosmosetehnoloogiat edendava ettevõtte Spaceport Swedeni tegevjuhi esinemiste puhul avaldas muljet, kui suurelt maailma mõistes väikeriigis Rootsis mõeldakse ja kui palju panustatakse arendustegevusse ning innovatsiooni," kommenteeris Rannula.

 

Eesti Puidumüügikeskus metsamaterjali ühtseks müügiks loodud tulundusühing, mille asutanud metsaühistud esindavad üle 400 metsaomaniku ja majandavad 120 000 hektarit metsamaad. 2014 aasta prognoositav müügimaht on 550 000 tihumeetrit ümarmetsamaterjali.

Konkursile Rootsi Äriauhinna 2014 kandidaadiks esitas Eesti Puidumüügikeskuse SCA Metsad Eesti AS. Ettevõte kuulub SCA gruppi, mis on maailma juhtiv metsandussaaduste töötleja ja turustaja.

Eesti Puidumüügikeskuse puhul tõsteti esile tulundusühingu tarneahela juhtimissüsteemi ja protseduure, mis on hinnatud säästva metsamajandamise standarditele vastavaks, samuti säästlikku metsamajandamist tõendavate PEFC ja FSC tarneahela sertifikaatide olemasolu. Metsaomaniku jaoks tagab puidu müügi usaldusväärsuse, et keskkonna www.vaheladu.ee kaudu on tal täpne ülevaade nii puidu müügi hetkeseisu kui ka hindade kohta. Eesti Puidumüügikeskus on ka metsaühistute esindusorganisatsiooni Eesti Erametsaliit toetaja.

Rootsi Eksportnõukogu, Rootsi suursaatkonna ja Swedbanki algatatud tunnustus Rootsi Äriauhind antakse välja kord aastas vastutustundlikele ja jätkusuutlikele Eesti ettevõtetele.

 

2014. aasta parima jätkusuutlikult kasvava ettevõtte tiitli pälvis logistika- ja transpordiettevõte Greencarrier Freight Services Estonia, parima ühiskonda panustava projekti tiitli ISS Eesti värbamiskampaania ja aasta noore ettevõtja tiitli Zeroturnaroundi asutaja Jevgeni Kabanov.

 

Allikas: Erametsaliit.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.