Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Neljapäeval, 30. oktoobril avatakse mess Tallinn FoodFest (2014-10-29 01:37:23)


Tallinn FoodFest on toidumesside traditsiooni jätkaja ning toimub sel korral juba seitsmendat korda.

Tallinn FoodFest toimub vaheldumisi üle aasta Tallinna toidumessiga.

Aastatega loodud traditsioon ja saadud kogemused toiduerialasid liitva üritusena on mess hoidmas oma kohta kontaktide edendaja ja loojana Eesti toidutootjate, toitlustajate, vahendajate ja müüjate seas.

Tallinn FoodFest on kahel päeval avatud vaid ärikülastajatele: toitlustajatele, majutusteenuse osutajatele, hulgi- ja jaekaupmeestele, toidutootjatele ning nendega seotud sidusalade esindajatele. Erialakülastajaid on messile oodata kuni 5000.

Erialakülastajate programm ulatub ka laupäeva, kus messile on oodatud koolide ja lasteasutuste toitlustajad. Teemakohane "Supipäev" koos seminariga annab uut teavet ja ideid maitsva lõuna pakkumiseks koolis või lasteaias.

Laupäev, 1. november on messil toidusõprade päev. Oodatud on kõik, keda toidu valmistamine, erinevad tõekspidamised toitumisest või lihtsalt osasaamise soov ükskõikseks ei jäta. Tarbijale avatud päeval oodatakse külastama üle 3000 toidusõbra.

Messil osaleb 131 eksponenti sh 31 välisriikidest. Messile oodatakse enam kui kaheksat tuhandet külastajat.

Mess on kõigil kolmel päeval avatud 10:00 - 17:00.

Neljapäeval, 30.10. kell 12:00 toimub messi ametlik avamine. Avamisele järgneb kohe konkursi "Aasta kokaraamat 2014" võitjate väljakuulutamine. Toimumiskohaks on kokkade võistlusala (stend 601).

Messi avapäeval, neljapäeval, asuvad "Aasta kokk 2014" võistlustel oskuseid mõõtma restoranikokad. Aasta koka konkurss toimub juba 20. korda. 1995. aastal Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu algatuse on edasi viinud messikorraldaja Profexpo OÜ ja Eesti Peakokkade Ühenduse koostöö.

Reedel on ametikoolide kord. SA Innove ja Eesti Peakokkade Ühenduse ühisel jõul selgitatakse 13 võistleja seast selle aasta noorkoka tiitli võitja (kokkade võistlusala - 601).

Messil alustatakse ka jõulutoodete konkursile esitatud toodete hindamist. Osalevad lihatooted, pagaritooted ja hõõgveinid (stend 100).

Allikas: Profexpo OÜ


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.