Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 45. nädala eelinfo (2014-11-03 00:50:48)


Esmaspäev, 3. november

Kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning eurokoordinatsiooni osakonna juhataja Madis Pärtel ja sama osakonna peaspetsialist Mihkel Kärg osalevad Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni istungil, kus annavad ülevaate Eesti seisukohtadest 11. novembri EL põllumajandus- ja kalandusministrite nõukogul.

Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai ja taimetervise osakonna juhataja Sigmar Suu osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on arutlusel riigilõivuseaduse plaanitavad muudatused sordikaitse ja sortide registreerimise, seemnete sertifitseerimise ja mahepõllumajanduse valdkondade lõivude tõus.

Teisipäev, 4. november

Maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban, põllumajandusturu korraldamise osakonna juhataja Mai Talvik, kalamajandusosakonna juhataja Ain Soome ja õigusosakonna juhataja Marika Kairjak osalevad Riigikogu maaelukomisjoni istungil, kus on päevakorras Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika seaduse ning kalandusturu korraldamise seaduse eelnõud.

Kolmapäev, 5. november

Kell 10 koguneb Põllumajandusministeeriumis Estonian Vodka nõuandev komisjon.

Maaelu arengu osakonna juhataja Marko Gorban ja teadus- ja arendusosakonna juhataja Külli Kaare osalevad 5.-7. novembrini Roomas toimuval EL maaelu direktorite kohtumisel, mille päevakorras on innovatsiooni ja maaelu arenguga seotud teemad.

Neljapäev, 6. november

Kell 13 toimub Põllumajandusministeeriumis kohtumine piimatootjatega, kus vahetatakse informatsiooni kvooditäitmise viimaste arengute osas, vaadatakse detailsemalt üle nii Euroopa Liidu kui ka Eesti seadusandluses sätestatud reeglid ja protseduurid kvoodiületamise tasu leidmise, määramise ja kogumise kohta.

Põllumajandusministeeriumis toimub iga-aastane Euroopa Kalandusfondi rakendamist puudutav kohtumine Euroopa Komisjoni esindajatega.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.