Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Päästeamet kutsub Läänemere riike ennetustöö kogemusi jagama (2014-11-11 11:53:43)

 

Täna ja homme toimub Tallinnas Läänemeremaade Nõukogu Eesti eesistumise raames Päästeameti poolt läbiviidav rahvusvaheline ennetustöö seminar "Tulekahjude ennetamise tegevuste mõjude mõõtmine". Kahepäevase kokkusaamise eesmärgiks, mis leiab aset Meriton Grand Conference & Spa Hotellis, on jagada erinevate riikide ennetustöö kogemusi ja häid tulemuste mõõtmise praktikaid.

Seminaril osalevad kaheksa Läänemereriiki: Eesti, Läti, Leedu, Poola, Rootsi, Saksamaa, Soome, Venemaa. Esindatud on ka Läänemeremaade Nõukogu delegatsioon.

Päästeameti ennetustöö osakonna juhataja ja seminari ühe peakorraldaja Indrek Ints'u sõnul on päästevaldkond üha enam muutumas reageerivast ennetavaks. "Üha rohkem tuleb panustada elanike teadlikkuse parandamisele, mis aitab tulekahjude ärahoidmisele või tagajärgi leevendada. Paljusid sündmusi saab iga inimene targa käitumise korral ära hoida. Eesti on pea kümne aasta jooksul teinud selles vallas olulise arengu, mille nimel järjepidevalt edasi töötame. Oluline roll on sellel ka välisriikidega kogemuste vahetamisel," selgitas Ints ja nimetas korraldatud seminari just võimaluseks õppida teistelt ning tutvustada enda praktikaid.

Päästeameti poolt on taolise seminari korraldamine esmakordne. Kokkusaamisel tutvustatakse muu hulgas Eesti tuleohutusalase teadlikkuse indeksi uuringut, neuromarketingi kasutusvõimalusi ja uusi trende tulekahjude ennetamises. Ühiste pidepunktide leidmiseks ning arendamiseks Läänemereregiooni riikides toimub paneeldiskussioon.

Kogu seminari programm on inglise keeles.

Allikas: Päästeameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.