Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tallinna Botaanikaaed kutsub selle aasta viimasele näitusele "Nõiataimed" (2014-11-12 13:34:28)


Reedel algaval ja kogu nädala, kuni 20. novembrini kestval näitusel
saab tutvust teha nõiduslike taimedega, kellel on erilised võimed kuulda kuulmatut, näha nähtamatut ja ennustada tulevasi sündmusi. Näitusel kohtutakse paljude tuntud kodumaiste taimedega, nagu kask, paju, pärn jt, kes oma imevõimete poolest ei jää alla ka sellistele kaugete maade eksootilistele võluritele nagu püha kadambapuu, neemipuu, uimakaktus, elevanditapp.

"Botaanikaaed lõpetab traditsiooniliselt näituste aasta müstilise teemaga," seletab Tallinna Botaanikaaia direktor Karmen Kähr. "Algaval näitusel tutvustame taimi, kelle abil kadunud esivanematega suhelda või astraalseid rännakuid ette võtta. Näituse külastaja saab hüva nõu armastuse ja raha ligimeelitamiseks, vaenlase kahjustamiseks ja haigustest vabanemiseks," lisab Kähr.

Tallinna Botaanikaaed on huvilistele avatud iga päev kell 11-16.00, avamaakollektsioonid kuni 17.00. Kehakinnitamiseks on avatud palmimaja kohvik, kus head ja paremat pakub AG Catering.

Allikas: Tallinna Botaanikaaia pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.