Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi nädala eelinfo 17.-23. novembrini (2014-11-17 01:32:38)


Esmaspäeval, 17. novembril
kell 14.00 toimub Tallinnas Energia Avastuskeskuses Energiasäästunädala lõpuüritus, kus tunnustatakse SA Keskkonnainvesteeringute Keskuse (SA KIK) korraldatud koolikonkursi võitjaid. Lõpuüritusel selguvad 2 parimat teavitust teinud noortegruppi, kes saavad auhinnaks 3-päevase fotomatka Eesti väikesaarele. Lisainfo siit.

Kolmapäeval, 19. novembril kell 15 toimub Keskkonnaministeeriumi I korruse saalis Põlevkivi kasutamise riikliku arengukava 2016-2030 eelnõu ja selle KSH avalik arutelu.

Kolmapäeval ja neljapäeval, 19. ja 20. novembril osaleb Keskkonnainspektsiooni uurimisosakonna juhataja Rocco Ots Haagis Europolis toimuval keskkonnakuritegevuse võrgustiku (EnviCrimeNet) neljandal aastakoosolekul, kus räägitakse erinevatest kaasustest ja probleemidest ning arutatakse võimalikke koostööprojekte.

Neljapäevast reedeni, 20.-21. novembrini toimub Eesti-Vene piiriveekogude kaitse ja asutamise ühiskomisjoni XVII istung, kus arutatakse piirivete veemajandusliku olukorra ja kaitse teemadel, samuti Narva hüdroelektrijaama seisukorra ja Narva veehoidla ekspluateerimise küsimusi. Komisjoni kaasesimees on Keskkonnaministeeriumi kantsler Andres Talijärv.

Neljapäeval, 20. novembril algusega kell 10 toimub Tartu Kutsehariduskeskuses Keskkonnaameti keskkonnahariduse konverents. Konverentsile oodatakse osalema keskkonnahariduse valdkonnaga seotud inimesi: kooli- ja lasteaiaõpetajaid, koolide ja koolieelsete lasteasutuste juhte, keskkonnahariduskeskuste ja muuseumide töötajaid, haridusametnikke ja kõiki huvilisi, kes soovivad end paremini kurssi viia energia säästmise võimalustega. Regionaalsete konverentside korraldamist toetab Euroopa Sotsiaalfondi programm "Keskkonnahariduse arendamine". Konverentsil osalemine on tasuta, vajalik on registreerimine. Lisainfo siit.

Reedel, 21. novembril toimub Tallinna Ülikooli Astra majas Eesti pikaajalise energiamajanduse arengukava 2030+ keskkonnamõju strateegilise hindamise arutelu.

Reedel, 21. novembril algusega kell 16 toimub Võsu rannaklubis Lahemaa rahvuspargi kaitsekorralduskava 2016-2025 kultuuripärandi koosolek. Koosolekule on oodatud Vihula valla rannaasulate elanikud Käsmus ja Võsul. Lisainfo siit.

Reedel, 21. novembril kell 9.30 toimub Tartus Ahhaa keskuses välisvalgustuse infopäev "Mida hankija peab teadma leedvalgustusest?". Üritus on suunatud eelkõige kohalike omavalitsuste esindajatele ja eesmärgiks on tutvustada leedvalgustust ja selle eripärasid, jagada kogemusi leedvalgustuse hangetelt ning valgustite ekspluateerimisest. SA Keskkonnainvesteeringute Keskus (KIK) jagab kogemusi 7 linna tänavavalgustuse hangetest ja projektide planeerimisest. Infopäeva korraldavad TREA (Tartu Regiooni Energiaagentuur) ja KIK. Lisainfo siit.

Allikas: Keskkonnaministeerium



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.