Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet kutsub Tartusse keskkonnahariduse konverentsile (2014-11-17 11:47:16)


Neljapäeval, 20. novembril toimub Tartus viimane tänavune regionaalne keskkonnahariduse konverents, kuhu on veel vabu kohti. Registreerumine on avatud 17. novembri südaööni.

Keskkonnaameti korraldatavad regionaalsed konverentsid on tänavu pühendatud energiakasutuse teemadele: milleks ja kui palju me energiat kulutame, kuidas loomad energiat säästavad ja mida on inimestel neilt õppida, kas prügi on kütus, tooraine või kasutu rämps ja palju muud.

Energiateemadel arutlevad Erik Puura (Tartu Ülikool), Georg Aher (MTÜ Hared), Valdur Lahtvee (Säästva Eesti Instituut), Ando Leppiman (Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium), Tagli Pitsi (Tervise Arengu Instituut), Lauri Tammiste (SA Keskkonnainvesteeringute Keskus) ja paljud teised.

"Seni on toimunud konverentsid Pärnus, Haapsalus, Tallinnas, Väimelas ja Jõhvis. Osalejate tagasiside on olnud positiivne ning väga rahul on oldud töötubadega, kus saab nii kasulikke teadmisi kui ka praktilisi kogemusi. Viimane tänavune regionaalne konverents toimub Tartus ning kiirematel õnnestub end veel konverentsile registreerida," ütles Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Konverentsile oodatakse osalema keskkonnahariduse valdkonnaga seotud inimesi: kooli- ja lasteaiaõpetajaid, koolide ja koolieelsete lasteasutuste juhte, keskkonnahariduskeskuste ja muuseumide töötajaid, haridusametnikke ja kõiki huvilisi, kes soovivad end paremini kurssi viia energia säästmise võimalustega.

Konverentsidel osalemine on tasuta, osalemiseks tuleb end registreerida veebilehel.

Väljastpoolt Tartumaad osalejatele pakutakse tasuta bussitransporti suunal Põltsamaa-Jõgeva-Tartu. Bussitranspordi soovist saab anda teada konverentsile registreerumisel.

Konverents toimub Tartu Kutsehariduskeskuses (Kopli 1, Tartu) kell 10.

 

Allikas: Keskkonnaameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.