Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Aasta Keskkonnateo konkursil osalemiseks on aega jäänud ainult 10 päeva (2014-11-28 11:52:32)

 

Keskkonnaministeerium ootab 7. detsembrini ettepanekuid Aasta Keskkonnateo konkursi kandidaatide kohta.

Konkursi eesmärk on tunnustada neid, kes on oma tegude ja ettevõtmistega viimase 12 kuu jooksul kõige enam panustanud keskkonna heaks, leidnud uudse lahenduse mõnele keskkonna jaoks koormavale probleemile, osanud siduda majanduse kasvatamise ja keskkonnahoiu.

Aasta Keskkonnateo auhindadele saavad kandidaate esitada kõik soovijad ja lubatud on nii teiste kui ka enda kandidatuuri ülesseadmine. Konkursi peaauhinnaks on 4474 euro suurune preemiasumma. Aasta Keskkonnategu 2014 võitjad tehakse teatavaks jaanuari lõpul. Konkursil osalemine on hea võimalus laiemalt tutvustada oma keskkonnaalast tegevust.

Aasta Keskkonnasõbraliku Ettevõtte kategoorias ootame samuti kandidaate ja seal on esitamise tähtajaks 7. jaanuar 2015. Aasta keskkonnasõbralikumad ettevõtted saavad õiguse kasutada konkursi märki oma toodete ja teenuste tähistamiseks ning oma tegevuse reklaamimiseks.

Sellel aastal on uuendusena konkurssidel ka oma kodulehekülg, mille kaudu on võimalik täita elektroonilist ankeeti. Samuti saab seal soovitada toredat tegu või ettevõtet. Tutvu lähemalt nii konkursi tingimuste kui ankeetidega kodulehel www.keskkonnatunnustused.ee.

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.