Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Linn toetab legendaarse reisilaeva Vanemuine taastamist (2014-12-02 00:35:59)

Tartu Linnavalitsus eraldas tänasel istungil MTÜle Emajõe Lodjaselts 10 000 eurot endise reisilaeva Vanemuine renoveerimiseks ujuvaks õppeklassiks.


"Emajõe Lodjaselts on tulnud välja tänuväärse ideega äratada Tartu legendaarne reisilaev uuele elule ja hakata sellel pakkuma loodusõppeprogramme ning käivitada huvikool. Lisaks huvitavatele õpivõimalustele aitab see ettevõtmine kindlasti kaasa ka Emajõe väärtustamisele meie linnaruumis," sõnas linnapea Urmas Klaas.

Emajõe Lodjaseltsil on kavas taastatud laeval hakata korraldama ühe- ja mitmepäevaseid Emajõe ja Peipsiga seotud õuesõppeprogramme nii Tartust kui väljastpoolt pärit õpilasgruppidele, kutsuda ellu loodusteadusi ja tehnoloogiat ühendav ning Emajõe ja Peipsi laevanduspärandit tutvustav huviring ning viia läbi erinevaid laevanduse ja Võrtsjärve-Emajõe-Peipsi piirkonna kultuuri- ja looduspärandi alaseid koolitusi.

Laeva vettelaskmine on planeeritud j ärgmise aasta maisse.

Projekti kogumaksumus on 40 200 eurot, millest 10 000 saadakse Hooandjalt, 10 000 eurot toetajatelt, 10 000 eurot linnalt ning 10 200 eurot on omafinantseering.


Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.