Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn ja teaduskeskus AHHAA kutsuvad suurpered jõulupeole (2014-12-08 10:55:31)


Teisipäeval, 9. detsembril kell 17 oodatakse Tartu suurperede lapsi AHHAA teaduskeskusesse .


Linna korraldatud traditsioonilisele jõuluüritusele on oodatud need pered, kus kasvamas viis või rohkem kuni 18aastast last. Selliseid peresid on Tartu linnas 54 ja neis kasvab kokku 307 last. Peale linnapea Urmas Klaasi jõulutervitust saavad lapsed maiustustekotid ja võivad seejärel lustida teaduskeskuses kuni neil tahtmist.

"Suurperede jõulupidu on Tartus pikaajaline traditsioon, mis pakub lastele rõõmsaid elamusi ja millega linna tunnustab suuperede vanemaid. AHHAA keskus on tore koht, kus jagub uudistamist igas vanuses lastele, "ütles Tartu linapea Urmas Klaas.

"Loodame, et rõõmu ja põnevust jätkub meie majas nii pere pisimatele kui vanematele. Meie eesmärk on panna silmad särama ning tõsta huvi teaduse või sellega tegelemise vastu kõigil, kes meie keskust külastavad. Suurperesid ootame kindlasti vaatama ka meie värsket dinosauruste näitust," ütles teaduskeskuse AHHAAturundus- ja kommunikatsioonijuht Mathis Bogens.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 08.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.