Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-12-10 15:42:01)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 85 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 raske tervisekahjustus, 45 varavastast kuritegu, neist 34 vargust (6 eluruumidest, 2 sõidukitest). Registreeriti 5 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti ja 2 narkojoobes sõidukijuhti. Registreeriti 295 väärtegu. Piirilt väljastati 1 sisenemiskeeld, tuvastati 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine, 3 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumist. Esitati 1 varjupaigataotlus.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Raske tervisekahjustuse tekitamine

9. detsembril teatati, et Tallinna sadamas seisnud laeva kajutis tekitati 76-aastasele mehele raske tervisekahjustus. Teos kahtlustatakse 77-aastast meest.

Ähvardamine

9. detsembril kella 12.50 ajal teatati, et Pelguranna tänaval asuvas korteris ähvardati vägivallaga 67-aastast naist. Teos kahtlustatakse 41-aastast meest.

Kehaline väärkohtlemine

9. detsembril teatati, et Gonsiori tänaval asuvas kaupluses tungiti kinnipidamise käigus kallale 29-aastasele turvatöötajale. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 23-aastase mehe.

Omavoliline sissetung

9. detsembril teatati, et J. Sütiste teel asuva kortermaja keldriboksidesse on sissemurtud. Esialgsetel andmetel midagi varastatud ei ole.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine
9. detsembril teatati, et Nissi vallas Madila külas asuvas majas tungiti kallale 55-aastasele naisele. Teos kahtlustatakse 49-aastast meest.

Vargus

9. detsembril teatati, et Kuusalus Kursi külas asuvasse majja on päeva jooksul sissemurtud ning varastatud elektroonikat ja ehteid. Vargusega tekitatud kahju kokku umbes 5700 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

Politsei sai teate, et ööl vastu 9.detsembrit tungiti Luunja vallas Lohkva külas korterisse ja varastati kolm mobiiltelefoni Samsung, käekott isiklike asjadega, riideesemeid ja ehteid. Kahju on selgitamisel.

Kelmus

9. detsembril avastati, et Tartus Küüni tänava sularahaautomaadist on konto omaniku teadmata välja võetud sularaha 215 eurot.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

8. detsembril sai politsei teate, et Valgas Pargi tänaval ründas 25-aastane mees oma endist elukaaslast.

Asja omavoliline kasutamine

9. detsembril teatati politseile, et Tõrvas Kevade tänaval on parklast ärandatud sõiduauto BMW. Sõiduk leiti hiljem avariilisena.

Viljandimaa

Vargus

9. detsembril teatati politseile, et Viljandis Saare tänaval on eramust varastatud kuld- ja hõbeehteid. Kahju on 1820 eurot.

Juhtum piiril

9. detsembril kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Tartumaal Alatskivi alevikus sõiduautot Audi 100, mida juhtis 24-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Kontrollimisel selgus, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustuse poliis ja tehniline ülevaatus ning isikul puudub kehtiv juhiluba. Mees kõrvaldati juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlus.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargus

9. detsembril teatati politseile, et Sillamäel Kajaka tänava keldrist varastati elektrikaablit. Kahju on 500 eurot.

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Vargus

7. detsembri õhtul kella 21 ja südaöö vahel varastati Pärnus Tulika tänaval korterelamu trepikojast jalgratas Leader Elegant HF. Kahju on 189 eurot.

Raplamaa

Vargus

Politseile teatati, et ajavahemikul 1.-22. november varastati Rapla vallas Hagudi külast hakkepuidu toorme virn. Kahju on 1200 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 10.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.