Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-12-11 17:35:52)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 94 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 46 varavastast kuritegu, neist 33 vargust, 4 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 10 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 262 väärtegu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Ähvardamine

10. detsembril teatati, et Sitsi tänaval asuvas korteris ähvardati vägivallaga 58-aastast naist. Kuriteos kahtlustatakse 24-aastast meest.

Kehalised väärkohtlemised

10. detsembril teatati, et Raadiku tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus tungiti kallale 26-aastasele mehele.

10. detsembril kella 16.45 ajal teatati, et A. H. Tammsaare teel asuvas kaupluses tungiti kallale 50-aastasele naisele. Kuriteos kahtlustatakse 36-aastast meest.

Vargus

Ööl vastu 10. detsembrit murti sisse Katusepapi tänaval asuvasse kontorisse ja varastati kontoritehnikat. Vargusega tekitatud kahju umbes 1600 eurot.

Harjumaa

Vargus

10. detsembril avastati, et Sõrve külas asuvast metsast on suures ulatuses puid maha raiutud. Vargusega tekitatud kahju umbes 6000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 10. detsembril ründas Tartus Ropka tänaval alkoholi tarvitanud 62-aastane mees oma abikaasat noaga. Kannatanule osutati traumapunktis esmaabi. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Omavoliline sissetung

10. detsembril sai politsei teate, et Kambja vallas Kambja alevikus murti sisse garaaži. Esialgsetel andmetel midagi varastatud ei ole.

Juhtum piiril

11. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti jalgsi 40-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle kontrollimisel selgitasid piirivalvurid, et isikul puudub seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Kehalised väärkohtlemised

10. detsembril kella 15 paiku peksti Narvas Kreenholmi tänava korteris 57aastast naist.

10. detsembril kella 16 paiku tõugati Kohtla-Järvel Tammiku tänaval 29aastast naist, mille tagajärjel ta kukkus killustiku peale ja tundis valu. Politsei viis jaoskonda 35aastase mehe.

Vargused

10. detsembril teatati politseile, et Narvas Rakvere tänava spordikeskuse garderoobis varastati rahakott. Kahju on 146 eurot.

10. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Vahe tänavalt varastati sõiduauto Volkswagen Golf registreerimismärgiga 186AVN. Kahju on 600 eurot.

10. detsembril teatati politseile, et Jõhvis Narva maantee tänavalt varastati sõiduauto Volkswagen Golf registreerimismärgiga 445AUB. Kahju on 1000 eurot.

10. detsembril teatati politseile, et Lohusuu aleviku Jõe tänava majja murti sisse ja varastati veepump ning trimmer. Kahju on 390 eurot.

10. detsembril teatati politseile, et Narvas Võidu tänava maja trepikojast varastati jalgratas Kenzel. Kahju on 200 eurot.

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

9. detsembril varastati Türil Wiedemanni tänaval asutuse ruumidest mobiiltelefon Samsung Galaxy. Kahju on 150 eurot.

Pärnumaa

Vargus

10. detsembril murti sisse Pärnus Mai tänaval asuva korteri ühte lukustatud tuppa ja varastati teler Samsung. Kahju on 100 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 11.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.