Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Urmas Klaas: õiguskantsleri kantselei ja Põllumajandusministeerium võiksid asuda Tartus (2014-12-11 17:38:33)


Tänasel kohtumisel Tartus paiknevate riigiasutuste juhtidega ütles linnapea Urmas Klaas, et lisaks ettevõtetele soodsate arengutingimuste loomisele peaks riik enam ja vahetult panustama töökohtade loomisse ka Tallinnast kaugemal.

"Tartul on hea meel, et Haridus- ja Teadusministeerium ning Riigikohus asuvad Tartus. Kuid Tartul ja Lõuna-Eestil on intellektuaalset potentsiaali enamaks," ütles Urmas Klaas. Tartu linnapea sõnul võiksid Tartusse kolida ka näiteks Põllumajandusministeerium ning õiguskantsler koos oma kantseleiga.

Põllumajandusministeerium võidaks kindlasti tihedamast koostööst Tartus paikneva Eesti Maaülikooliga ja leiaks endale häid töötajaid nii ülikoolilinnast kui ka selle lähipiirkonnast. "Õiguskantsler saaks oma töös enam toetuda Tartu Ülikoolile ning meie juristidele," rääkis Urmas Klaas. Riigiasutuste Tallinnast välja toomine pööraks linnapea sõnul riiki näoga rohkem rahva poole.

Linnapea Urmas Klaas osales täna Tartu maavanema kokku kutsutud riigiasutuste juhtide ümarlaual Tartu Loomemajanduskeskuses.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 11.12.2014 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.