Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 51. nädala eelinfo (2014-12-15 01:49:11)

Esmaspäev, 15. detsember

Põllumajandusminister Ivari Padar, toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai, kalanduspoliitika ja välissuhete asekantsler Olavi Petron ning eurokoordinatsiooniosakonna juhataja Madis Pärtel osalevad 15. ja 16. detsembril toimuval EL põllumajandus- ja kalandusnõukogu istungil Brüsselis, kus arutatakse piimasektori tuleviku ning uue mahemääruse eelnõu üle.

Kolmapäev, 17. detsember

Paide kultuurikeskuses toimub tänavune viimane põllumajandustoetuste infopäev "2015: otsetoetused ja uus maaelu arengukava". Infopäev algab kell 10.30, osalemiseks on vajalik registreerumine: http://www.agri.ee/et/pollumajandustoetuste-infopaevad-2015-otsetoetused-ja-uus-maaelu-arengukava

Põllumajandusminister Ivari Padar kohtub Ukraina ajakirjanikega.

17. ja 18.detsembril külastab Eestit Saksa riskihindamisinstituudi juht professor Andreas Hensel. Visiidi käigus kohtub prof Hensel minister Ivari Padari ja teadlastega, et arutada tulevase koostöö võimalusi toiduohutuse riskide hindamise valdkonnas. Tartus külastatakse Eesti Maaülikooli, Veterinaar- ja Toidulaboratooriumi ning Tervisliku Piima Biotehnoloogiate arenduskekust. Saksa riskihindamisinstituut (BfR) tegeleb valitsusasutuste teadusliku nõustamisega toiduohutuse valdkonnas, andes sõltumatuid eksperthinnanguid ja teaduslikke arvamusi.

Neljapäev, 18. detsember
Minister Ivari Padar osaleb valitsuse istungil ja kabinetinõupidamisel.

Reede, 19. detsember
Minister Padar kohtub mesinike organisatsioonide esindajatega.



Allikas: Põllumajandusministeeriumi teade



Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.