Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2014-12-16 16:07:21)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 147 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 2 röövimist, 57 varavastast kuritegu, neist 41 vargust (10 eluruumidest, 6 sõidukitest). Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 17 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 302 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

15. detsembril teatati, et Karu tänaval tungiti kallale 63-aastasele mehele, mistõttu kukkus ta pikali. Seejärel võeti mehelt kott koos dokumentide, mobiiltelefoni ning sularahaga. Röövimisega tekitatud materiaalne kahju umbes 400 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

15. detsembril kella 07.10 ajal teatati, et Kivila tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus tungiti kallale 45-aastasele naisele. Politsei viis kahtlustatavana jaoskonda 48-aastase mehe.

15. detsembril teatati, et Pae tänaval asuvas korteris tungiti kallale 30-aastasele naisele.

15. detsembril teatati, et Soo tänaval asuvas korteris tekkinud tüli käigus tungiti kallale 60-aastasele naisele.

15. detsembril kella 18.20 ajal teatati, et Ädala tänaval asuvas korteris tungiti kallale 50-aastasele mehele. Teos kahtlustatakse 29-aastast meest.

15. detsembril kella 22.50 ajal teatati, et Punase tänava ja Pae tänava ristmikul tungiti kallale 31-aastasele mehele.

15. detsembril kella 23.10 ajal teatati, et Pärnu maanteel tungis klient väidetavalt pärast sõidu lõppemist kallale 57-aastasele taksojuhile.

Vargused

15. detsembril teatati, et Pirita teel asuvast korterist on varastatud sularaha, elektroonikat ja riideid. Vargusega tekitatud kahju kokku umbes 8000 eurot.

15. detsembril avastas välismaalt Tallinna lennujaama saabunud avaldaja, et tema reisikohvrist on varastatud riideid ja prillid. Vargusega tekitatud kahju umbes 1500 eurot.

15. detsembril teatas avaldaja, et ta unustas oma rahakoti Sõle tänaval asuva kaupluse kassale. Hiljem kui ta rahakoti puudumist märkas, pöördus ta kauplusesse tagasi, aga rahakott oli juba kaduma läinud. Vargusega tekitatud kahju umbes 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril kella 04.05 ajal teatati, et Loksal Posti tänaval asuvas korteris tungiti kallale 43-aastasele naisele.

Vargused
15. detsembril teatati, et Jõelähtme vallast Ihasalu külast on varastatud pumpla piirdeaia värav. Vargusega tekitatud kahju umbes 1700 eurot.

15. detsembril teatati, et Keilas asuvast terviseasutuse riietusruumist on ära varastatud rahakott koos sularaha ja dokumentidega. Vargusega tekitatud kahju umbes 7000 eurot.

15. detsembril teatati, et Anija vallas Alavere külas asuvas lõbustusasutuses varastati avaldaja taskust rahakott. Vargusega tekitatud kahju 300 eurot.

Juhtum piiril

15. detsembril saabus Tallinna lennujaama piiripunkti lennuga Kiievist Ukraina kodanik. 22-aastasel naisel oli Schengeni lühiajaline viisa. Naisel puudus tagasisõidupilet Kiievisse, asjakohased dokumendid ning rahalised vahendid Schengeni alal viibimiseks. Isiku viisa tunnistati kehtetuks ning talle väljastati piirilt sisenemiskeeld.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

15. detsembril sai politsei teate, et Jõgeval Jaama tänaval lõi 41-aastane mees oma 44-aastast elukaaslast noaga. Kiirabi toimetas kannatanu traumapunkti. Politsei pidas mehe kuriteos kahtlustatavana kinni.

Vargused

15. detsembril teatati politseile, et Jõgeva Piiri tänava kultuuriasutuse kassast on varastatud 250 eurot.

1. detsembril teatati politseile, et möödunud nädala jooksul on Jõgeva vallas Kuremaa alevikus lahtisest hoovist varastatud kivikorvi raam. Tekitatud kahju on 2000 eurot.

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

14. detsembril teatati politseile, et Tartus Mõisavahe tänaval ründas alkoholi tarvitanud 36-aastane mees oma 31-aastast elukaaslast. Kiirabi toimetas kannatanu traumapunkti. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

Vargused

15. detsembril laekus politseile teade, et Tartus Tähe tänava garaažist varastati mootorratas Honda. Kahju on 9500 eurot.

15 detsembril teatati politseile, et möödunud nädala jooksul tungiti Ülenurme vallas Täsvere külas eramu kõrvalhoonetesse ja varastati jalgratas Scott, mootorsaag Husqvarna ja erinevaid tööriistu. Kahju on 1210 eurot.

Juhtum piiril

15. detsembril kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Tartumaal Aovere-Omedu maantee 36. kilomeetril suunaga Alatskivi poole sõiduautot Volkswagen, mida juhtis 78-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Kontrollimise käigus tekkis autojuhi suhtes joobe kahtlus. Juhtum anti üle politseipatrullile, kes tuvastas, et mees oli tarvitanud alkoholi.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaal olulisi sündmusi ei registreeritud

Ida-Virumaa

Vargused

14. detsembril avastati, et Narvas Kreenholmi tänaval on maja keldrisse murtud ja ära varastatud rehvidekomplekt, kööginõud, kasutatud lasteriided ning mänguasju. Kahju on 480 eurot.

Ööl vastu 15. detsembrit murti Narvas Kangelaste prospektil keldrisse, kust varastati muruniiduk ja jalgratas. Kahju on 600 eurot.

Ööl vastu 15. detsembrit varastati Kohtla-Järvel Kauba tänaval veoautost Daf 250 liitrit kütust. Kahju on 250 eurot.

Omavoli

15. detsembril avastati, et Jõhvis Nooruse tänaval on maja juurest ära varastatud sõiduauto Volkswagen Multivan registrimärgiga 295 BFB. Kahju on 2900 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Vargus

Ööl vastu 14. detsembrit varastati Haapsalus Neidude tänaval maja lukustamata koridorist lasernivelliir Bosch. Kahju on 270 eurot.

Pärnumaa

Vargus
15. detsembril avastati, et Audru vallas Papsaare külas Mampli tänaval on tungitud majja, kust on varastatud erinevat olmetehnikat. Kahju on 5942 eurot.

allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 16.12.2014


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.