Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäeva sündmused (2014-12-30 18:31:56)

Ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 111 avaldust ja teadet kuritegudest, sealhulgas 1 avaliku korra raske rikkumine, 52 varavastast kuritegu, neist 39 vargust (5 eluruumidest, 1 sõidukist), 3 sõidukivargust või omavolilist kasutamist. Registreeriti 2 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 2 inimest. Tabati 13 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 287 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu. Registreeriti 1 salakaubavedamisjuhtum ning 1 piirirežiimi ja dokumendikohustuse rikkumine. Esitati 2 varjupaigataotlust.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

29. detsembril sai politsei teate, Raekoja platsil sai konflikti käigus vigastada 20-aastane mees.

29. detsembril sai politsei teate, et Mustamäel Zolnoki bussipeatuses tungiti kallale 46-aastasele mehele.

29. detsembril sai politsei teate, et Mahtra tänava korteris rünnati rüseluse käigus 29-aastast meest.

29. detsembril sai politsei teate, et Sõle tänava toitlustusasutuses löödi 66-aastast naist.

29. detsembril sai politsei teate, et Õismäe teel asuvas tanklas rünnati 23-aastast meest.

29. detsembril sai politsei teate, et Ehitajate teel asuvas korteris rünnati 24-aastast naist. Kahtlustatavana viidi jaoskonda 23-aastane mees.

29. detsembril sai politsei teate, et Salme tänaval asuvas majas rünnati trepikojas 37-aastast meest. Kahtlustatavana on kinnipeetud 25-aastane mees.

29. detsembril sai politsei teate, et Läänemere teel asuvas korteris rünnati 26-aastast meest. Kahtlustatavana on kinnipeetud 53-aastane mees.

29. detsembril sai politsei teate, et Paekaare tänava korteris ründas 62-aastane mees 53-aastast naist.

29. detsembril sai politsei teate, et Raadiku tänava korteris ründas 50-aastane mees 41-aastast naist.

29. detsembril sai politsei teate, et Rukki tänava korteris rünnati 43-aastas naist. Kahtlustatavana on kinnipeetud 55-aastane mees.

Vargused

29. detsembril sai politsei teate, et Lastekodu tänaval asuvas lõbustusasutuses varastati 53-aastaselt mehelt rahakott pangakaartide ja sularahaga. Vargusega tekitatud kahju on 3028 eurot.

29. detsembril sai politsei teate, et Suur-Sõjamäe tänavale pargitud sõiduautost on varastatud tööriistakohver. Vargusega tekitatud kahju on 2520 eurot.

29. detsembril sai politsei teate, et Mahtra tänaval asuva asutuse seifist on varastatud kaks arvutit ja sularaha. Vargusega tekitatud kahju on 1045 eurot.

Harjumaa

Omavoliline sissetung

29. detsembril sai politsei teate, et Loksa linnas asuvasse juveelipoodi murti sisse ja püüti varastada ehteid. Tekitatud kahju on selgitamisel.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Kehaline väärkohtlemine

28. detsembril sai politsei teate, et Jõgeval Tähe tänava korteris ründas 37-aastane mees oma 50-aastast elukaaslast.

Tartumaa

Vargused

28. detsembril teatati politseile, et pühadeaja jooksul varastati vara vallas Keressaare külas kuurist katkine jalgratas, veepump ja vesilood. Kahju on selgitamisel.

Politseile teatati, et 27. detsembril varastati Tartus Küüni tänava meelelahutusasutuses 20-aastsele naisele kuuluv mobiiltelefon. Kahju on 800 eurot.

27. detsembris sai politsei teate, et Tartus Tiigi tänaval on akna kaudu sisse murtud korterisse ja varastatud 33-aastasele mehele kuuluvad mobiiltelefon iPhone, sülearvuti Asus, rahakott dokumentidega ning maja taha pargitud kannatanule kuuluv sõiduauto Saab. Kahju on kokku 3950 eurot.

Viljandimaa

Vargused

26. detsembril teatati politseile, et Suure-Jaani vallas Metsküla külas on sisse murtud talumajja ning varastatud mikrolaineahi ja binokkel. Kahju koos lõhkumisega on 350 eurot.

27. detsembril teatati politseile, et viimase kolme nädala jooksul on Karksi vallas Metsaküla külas sisse murtud aita ja varastatud elektrikilp, elektripistikuid, lumelabidas ja muid esemeid. Kahju on kokku umbes 3000 eurot.

Võrumaa

Vargus

28. detsembril sai politsei teate, et Võrus Jüri tänava kauplusest on 60-aastane naine ühe päeva jooksul püüdnud kaks korda varastada sigarette.

Juhtum piiril

29. detsembril saabus Luhamaa piiripunkti 60-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle mitmekordne viisa ei olnud veel kehtima hakanud, seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta lahkus tagasi Venemaa Föderatsiooni

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Sissetung

Ööl vastu 29. detsembrit tungiti läbi lõhutud akna Rakkes Faehlmanni tänaval kauplusesse, kust varastati alkoholi. Kahju selgitamisel.

Tööõnnetus

29. detsembril avastati Sõmerul Tiigi tänaval hoone kilbiruumist seal elektritöid teinud 57-aastase mehe surnukeha.

Ida-Virumaa

Vargus

24. detsembril varastati Sillamäel Kesk tänaval asuvast spordikeskusest mobiiltelefon väärtusega 164 eurot.

Võltsitud dokumendi kasutamine

29. detsembril peeti Narva piiripunktis kinni sõiduauto Škoda Octavia, mille identifitseerimistähised olid manipuleerimistunnustega.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Süütamine

29. detsembril kella 5.20 paiku süüdati Paides Keskväljakul takso. Seni tuvastamata mees sisenes taksosse, kuid lahkus sealt kiiresti, jättes auto tagaistmele eseme, mis selle süütas.

Pärnumaa

Vargused

Ajavahemikul 26.-27. detsember siseneti Pärnus Savi tänaval asuva asutuse valveta territooriumile ning varastati kuus kasutatud sõidukirehvi, sõiduauto Ford Mondeo esistange ja lõhuti kahe sõiduki tagaklaasid. Kahju on 708 eurot.

Politseile teatati, et ajavahemikul 9.-10. detsember varastati Pärnus Paide maanteel asutuse kinniselt laoplatsilt 47 pakki fassaadisoojustusplaate. Kahju on 1645 eurot.

Ajavahemikul 26.-29. detsember murti sisse Audru vallas Valgeranna külas asuva puhkekompleksi tubadesse ja varastati 12 telerit LG Flatron koos pultidega. Vargusega tekitatud kahju on 2160 eurot. Uste lõhkumisega tekitatud kahju on selgitamisel.

Saaremaa

Kehaline väärkohtlemine

23. detsembril kella 21 paiku löödi Kuressaares Allee tänaval asuvas korteris 35-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Vargus

Ajavahemikul september kuni 25. detsember murti Kihelkonna vallas Liiva külas sisse talu ruumidesse ning varastati akutrell Makita, tikksaag Makita, ketaslõikur, tööriistakohver, helivõimendi ja kõlarid ning alkohoolseid jooke. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 200 eurot.



Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.12.2014 pressiteade




Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.