Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ööpäevasündmused Politsei- ja Piirivalveametis (2015-01-06 14:18:29)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 71 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 48 varavastast kuritegu, millest 31 olid vargused (6 eluruumidest, 4 sõidukitest). Registreeriti 4 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 4 inimest. Tabati 7 alkoholijoobes ning 1 narkojoobes sõidukijuht. Registreeriti 279 väärtegu.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehaline väärkohtlemine

5. jaanuaril sai politsei teate, et Kopli tänaval rünnati tüli käigus 44-aastast naist. Teos kahtlustatavana on kinni peetud 37-aastane mees.

Vargused

5. jaanuaril sai politsei teate, Kalda tänava lukustamata eramust varastati riideesemeid. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

5. jaanuaril sai politsei teate, et Punasel tänaval murti sisse korterisse ja varastati sülearvuti ja televiisor. Vargusega tekitatud kahju on 1030 eurot.

5. jaanuaril sai politsei teate, et Telliskivi tänaval murti sisse hoonesse ja varastati muusikariistu. Vargusega tekitatud kahju on ligi 5500 eurot.

Harjumaa

Vargus

5. jaanuaril sai politsei teate, et Saku vallas Roobuka külas murti sisse eramajja ja varastati sularaha ning ehteid. Vargusega tekitatud kahju on 2850 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril teatati politseile, et Tartus Maarjaturu tänaval ründas alkoholi tarvitanud 35-aastane mees oma 28-aastast elukaaslast.

Vargused

3. jaanuaril teatati politseile, et öö jooksul tungiti Luunja vallas Veibri külas kuuri ja varastati akutrell Makita, ketassaag ja muid tööriistu. Kahju on 2013 eurot.

Politsei sai teate, et 1. jaanuaril varastati Tartus Anne tänava söögikohas 27-aastasele mehele kuuluv mobiiltelefon Sony. Kahju on 299 eurot.

Võimusesindaja ja avalikku korda kaitsva muu isiku laimamine ja solvamine

21. detsembril teatati politseile, et Tartus Ringtee tänaval keelduvad alkoholi tarvitanud kaks meest ja üks naine maksmast kasutatud taksoteenuse ja rikutud autoistme puhastamise eest ning ähvardasid ja solvasid neid korrale kutsuma tulnud politseinikke.

Valgamaa

Kehaline väärkohtlemine

1. jaanuaril teatati politseile, et Valgas Uuel tänaval lõi 19-aastane noormees 18-aastast noormeest näkku põhjustades viimasele füüsilist valu.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

5. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Raekoja platsi tänaval asuvasse kohvikusse murti sisse ja varastati kassaaparaat sularahaga 50 eurot ning rahakapp sularahaga 1000 eurot. Kahju on täpsustamisel.

5. jaanuaril teatati politseile, et Narvas Tallinna maantee korterist varastati sülearvuti, kõvaketas, arvutihiir, klaviatuur ja muid asju. Kahju on 4808 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

4. jaanuaril kella 10 paiku löödi omavahelise tüli käigus Audru vallas 45-aastast naist.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

2. jaanuaril kella 23 paiku löödi Leisi alevikus Kihelkonna maanteel toidukohas 24-aastast meest.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 06.01.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.