Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Katused tuleb õigeaegselt lumest puhastada (2015-01-09 06:10:15)

Abilinnapea Kalle Klandorfi juures toimunud töökoosolekul, kus osalesid linnaosade, munitsipaalpolitsei ja kommunaalameti esindajad, arutati libedusetõrje ja katustelt lume koristamisega seonduvaid probleeme ning ennetusmeetmeid kevadiste jääpurikaohtude vältimiseks.

Katustelt lumekoristamine on Tallinnas ja kõikides linnades iga-aastane probleem ning eriti ohtlikud on katusele kuhjunud lumi kevadtalvel. Selleks, et vältida jääkamakate ning purikate kuhjumist katustele tuleb ehitiste valdajatel katused peale igat suuremat lumesadu puhastada. Õnnetuste ennetamiseks ei tohi kõnniteedele kauemaks kui kaheks ööpäevaks jätta hoiatavaid tõkendeid, nagu lindid või latid, mis hoiatavad jalakäijaid jääpurikate eest. Jääpurikad tuleb likvideerida nii kiiresti kui võimalik ja kui kahe ööpäevjooksul hakkama ei saada, on munitsipaalpolitseil kohustus ja õigus ehitise valdajat trahvida.

Samuti lepiti kokku, et Tallinna linna asutustel tuleb teavitada Tehnilise Järelevalve Ametit juhtumite korral, kui jääpurikaid ja lund eemaldavad ettevõtted koristavad katusteid turvavarustuseta või ei kasutata nõuetekohaseid töövahendeid

Allikas: Tallinn.ee


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.