Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaamet pakub talviseid õppeprogramme (2015-01-19 12:07:03)


Jaanuarist märtsi lõpuni pakuvad Keskkonnaameti keskkonnahariduse spetsialistid õppekava toetavaid õppeprogramme lasteaialastele, erinevate kooliastmete õpilastele ning täiskasvanutele. Programmid toimuvad nii toas kui ka õues.

"Talvel on näiteks võimalik käia looduses loomade tegevusjälgi vaatamas, õppida tundma puid ja põõsaid ajal mil neil pole lehti, osaleda räätsaretkel talvises rabas ja teha veel palju muud põnevat. Ühe olulise teemana leiavad meie õppeprogrammides tutvustamist võõrliigid. Praegu saavad vastavat programmi tellida Läänemaa, Harjumaa ja Tallinna koolid. Rahvusvahelise veepäeva tähistamiseks märtsikuus saavad õppeasutused tellida meilt veeteemalisi õppeprogramme," ütles Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

Ülevaate talvistest programmidest saab Keskkonnaameti kodulehel olevast tabelist või keskkonnahariduse portaalist.

Portaalist leiab informatsiooni ka teistel aastaaegadel pakutavate õppeprogrammide kohta. Nii on mugav teha plaane juba ka kevadeks ja sügiseks.

Kõik Keskkonnaameti pakutavad programmid on tasuta, keskustes või õpperadadel toimuvates tegevustes osalemiseks on õppeasutusel vaja leida oma transport. Õppeprogrammide kokku leppimiseks tuleb ühendust võtta vastava piirkonna keskkonnahariduse spetsialistiga.

Keskkonnaametist on võimalik laenutada erinevaid temaatilisi rändnäitusi: Lahemaa, looduskaitse (nii eesti kui vene keeles), jäätmed, Soome laht.

Täpsem info on leitav Keskkonnaameti kodulehelt.

Keskkonnaameti poolt läbi viidud õppeprogrammides osales 2014. aastal ligi 25 000 õpilast. Erinevatest keskkonnateemalistest ettevõtmistest (konverentsid, loodusõhtud, matkad, infopäevad, laagrid) võttis osa ligi 15 000 täiskasvanut. Keskkonnaameti rändnäituste abil on aasta jooksul teadmisi juurde saanud üle 21 000 lapse, noore ja täiskasvanu.

 

Allikas: Keskkonnaameti teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.