Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei-ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-01-22 12:47:53)

Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 67 avaldust ja teadet kuritegudest, nende hulgas 2 avaliku korra rasket rikkumist ja 32 varavastast kuritegu, mille hulgas oli 24 vargust (2 eluruumidest, 2 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 6. Registreeriti 291 väärtegu. Piirilt väljastati 2 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja 2 isikut. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 2 riigipiiri ebaseaduslikku ületamist.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

21. jaanuaril sai politsei teate, et Raadiku tänava korteris tungiti kallale 26-aastasele naisele.

21. jaanuaril sai politsei teate, et Liikuri tänava korteris rünnati 34-aastast naist.

21. jaanuaril sai politsei teate, et Läänemere tee korteris löödi 86-aastast naist. Kahtlustatavana on kinni peetud 55-aastane mees.

Vargused

Politseile teatati, et 21. jaanuari öösel varastati Kadaka tee kortermaja ehituselt elektritööriistad. Vargusega tekitatud kahju on 1660 eurot.

Politsei sai teate, et 21. jaanuari öösel varastati Kärberi tänaval pargitud sõiduautolt tagavararatas. Vargusega tekitatud kahju on 1000 eurot.

Harjumaa

Kehaline väärkohtlemine

21. jaanuaril sai politsei teate, et Kuusalu vallas Allika küla korteris rünnati 68-aastast naist. Kahtlustatavana on kinni peetud 53-aastane mees.

Vargus

Politseile teatati, et 18. jaanuaril varastati Padise vallas Kurkse külas taluhoonetest muruniiduk ja aiandustarbeid. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

LÕUNA PREFEKTUUR

Viljandimaa

Vargus

21. jaanuaril teatati politseile, et Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas varastati bussilt Scania kaks akut. Kahju on 300 eurot.

Võrumaa

Kehaline väärkohtlemine

20. jaanuaril teatati politseile, et Võrus Pika tänava söögikohas ründas kolmeliikmeline seltskond tuttavat meest ja naist. Kannatanute vigastused fikseeriti traumapunktis

Juhtum piiril

21. jaanuaril kella 19.20 märkasid Mustvee kordoni piirivalvurid, kuidas Peipsi järve jääl liikus üks inimene üle ajutise kontrolljoone Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariiki. Piirivalvurid pidasid kinni 33-aastase Venemaa Föderatsiooni kodaniku, kelle sõnade kohaselt oli ta ära eksinud. Mees antakse üle Venemaa Föderatsiooni piirivalve esindajale.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

21. jaanuari öösel tungiti Rakveres Koidula tänaval kuuri, kust varastati murutraktor Stiga. Kahju on 1000 eurot.

21. jaanuaril avastati, et Rakveres Spordi tänaval on garaaži murtud ja varastatud lumepuhur, neli trimmerit, lehepuhur ja kaks mootorsaagi. Kahju on 5400 eurot.

Ida-Virumaal olulisi sündmusi ei registreeritud

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehaline väärkohtlemine

21. jaanuaril kella 7.30 paiku löödi Türi vallas Taikse külas 53-aastast naist. Võimalik lööja on politseile teada.

Võltsitud maksevahendi käitlemine

21. jaanuaril kella 13.30 paiku maksti Paides Aiavilja tänaval asuvas kaupluses kauba eest võltsimistunnustega 50-eurose rahatähega. Esialgse info kohaselt oli see maksja kätte sattunud eelnevalt tehtud müügitehingu käigus.

Raplamaa

Vargus

21. jaanuaril murti sisse Kohila vallas Aespa külas Käo tänaval asuvasse majja ja varastati erinevaid väärismetallist ehteid. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 650 eurot.

Allikas: Politsei-ja Piirivalveameti 22.01.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.