Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tänasest võib Ida-Virumaal minna Peipsile järvele (2015-01-27 11:22:55)


27. jaanuarist leevendab Ida prefektuur Ida-Virumaal Peipsi järve jääle minekut.

Tänasest võib Ida-Virumaa piirkonnas minna jalgsi ja maastikusõidukitega Peipsi järve jääle kuni kolme kilomeetriti kaugusele kaldast.

Keelatud on nimetatud piirkonnas järve jääle minek ojade ja jõgede suudmetele lähemale kui 200 meetrit ja Narva jõe suudmealale lähemale kui 500 meetrit.

Ida prefektuuri piirivalvebüroo juht Indrek Püvi tuletab kalastajatele meelde, et Peipsi järve jääle väljumine ja tagasitulek maastikusõidukitega tuleb registreerida lähimas kordonis, kui väljutakse kaugemale kui üks kilomeeter kaldast. Soovitatav on registreerida järvele väljumine ka jalgsi. Nii saab piirivalve jälgida, kas olete järvelt ohutult tagasi jõudnud ning häda korral saab alustada koheselt otsinguid. Järvele väljumist Ida-Viru maakonnas saab registreerida Vasknarva kordonis telefonil 333 1650 või Alajõe teenistuskohas 333 1660.

Et kalastamine laabuks, siis:

  • Järvele minnes tuleks kaasa võtta laetud mobiiltelefon, milles on olemas kordoni kontaktnumber. Lisaks tuleks enese turvalisuse tagamiseks kaasa võtta ka navigatsioonivahend ja jäänaelad;
  • Riietuda soojalt ja vastavalt ilmaprognoosile;
  • Võimalusel ärge minge järvele üksinda. Kaaslastega järvele minekul hoidke üksteise nägemiskaugusesse, et õnnetuse korral nad teid märkaksid ja saaksid vajadusel abi kutsuda.

Lõuna prefektuuris kehtib jätkuvalt Peipsi jääle mineku keeld, täpsemat infot jääolude kohta saab politsei kodulehelt.

Turvalist liikumist jääl ning head kalaõnne!

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.01.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.