Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Padar: põllumajandus- ja maaelutoetused peavad looma maapiirkondades töökohti (2015-01-28 00:50:40)


Põllumajandus- ja maaelutoetused peavad aitama säilitada ja luua maapiirkondades töökohti, ütles põllumajandusminister Ivari Padar täna Tallinnas toimuval konverentsil "Ühise põllumajanduspoliitika rakendamine Eestis - tulemused ja tulevikuväljavaated".

"Eesti maaelu arengukavas ja otsetoetustes aastani 2020 oleme sisse toonud meetmed, mis aitavad püsida ka väiksematel põllumajandustootjatel konkurentsivõimelisena," ütles põllumajandusminister Ivari Padar. "See aitab hoida maapiirkonnad elujõus."

Põllumajandusminister ütles, et konkurentsivõime parandamiseks peaksid põllumajandustootjad hakkama oma tegevust rohkem koondama ühistutesse. "Peame kasutama avanevate fondide raha oma põllumajanduse ümberstruktureerimiseks. 2015. aasta tuleb keeruline, kuid maaelu arengukavas 2014-2020 on olemas võimalused, et tulevikus suudaksime kriise paremini ületada," rääkis Padar. "Kui põllumehed ei suuda suurendada ühistegevust ja läbi selle oma turujõudu, siis liigumegi kriisist kriisi."

Täna toimus Tallinnas Radisson Blu Olümpia hotellis konverents, kus võeti kokku Euroopa Liidu ühise põllumajanduspoliitika mõju Eesti põllumajandusele, toiduainesektorile, keskkonnale ja maaettevõtlusele aastatel 2004-2014, tutvustati valikuid aastani 2020.

Konverentsi kohta lähemalt

http://agri.ee/et/konverents-uhise-pollumajanduspoliitika-rakendamine-Eestis-2015

Ivari Padari ettekande slaidid

http://www.slideshare.net/pollumajandusministeerium/upp-padar

Allikas: Põllumajandusministeeriumi pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.