Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu kutsub kasutama kohalikku lennuliiklust (2015-02-04 06:18:15)


Tartu alustab veebruaris mitme kampaaniaga, et pöörata suuremat tähelepanu Tartu lennuliiklusele ning võimalusele alustada oma lennureisi Tartust ning saabuda Tartusse. Koostöös lennufirmaga Flybe tuletatakse meelde Tartu-Helsingi liini olemasolu ning kutsutakse üles lennuvõimalusi aktiivsemalt kasutama.


"Tartu rahvusvahelistumine on meie kõigi kätes. Lennuliinide olemasolu ja regulaarlendude juurde toomine sõltub ainult lendamisest ja olemasolevate liinide täituvusest. Pikas perspektiivis on kiirem ühendus maailmaga meile kõigile kasulik -see toob maailma meile lähemale ja viib Tartu suuremalt maailmakaardile. Seetõttu kutsume kõiki alustama oma reisi Tartu lennujaamast Helsingisse ja sealt edasi mujale maailma," selgitas linnapea Urmas Klaas.

Tartu-Helsingi liini opereeriv Flybe on juba alustanud oma kampaaniaga ning pakub soodsaid hindu kogu veebruarikuu vältel.

Flybe ja Tartu Linnavalitsuse koostöös algab veebruaris sooduskampaania ka tudengitele, kes vastava koodi alusel saavad soetada 20 protsenti odavamaid lennupileteid. Soodustus laieneb ka ülikoolide töötajatele. Soodustuse saamiseks tuleb saata kiri aadressile kampaania@raad.tartu.ee ning vastuseks tuleb kiri koodiga, mille alusel saab pileteid broneerides soodustuse.

Tartu Linnavalitsus tutvustab oma kampaaniatega lennuvõimalusi nii tartlastele, lõunaeestlastele kui ka Soome sihtturule, kutsudes lende planeerima Tartu lennujaamast. Tartu lennuliikluse tähtsust rõhutatakse ka koostööpartneritele - ettevõtjatele ning erinevate asutuste ja organisatsioonide juhtidele.

Tartu lennujaamast väljuvad praegu Flybe lennud Helsingisse.

Allikas: Tartu Linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.