Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Algas koolipuuvilja ja -köögivilja toetuse taotlemine (2015-02-05 15:41:43)


Kuni 22. veebruarini saab toetust taotleda koolipuuvilja ja-köögivilja kavaga seotud tegevusteks. Lisaks viljade pakkumisele toetatakse 2014/2015. õppeaastal ka näiteks nende kasvatamise ja tervislike toitumisharjumuste tutvustamist.

Toetust on võimalik taotleda üks kord õppeaasta jooksul vahemikus 1.-22. veebruarini. Seotud tegevuste eelarveks on ettenähtud 15% õppeaastaks ettenähtud koolipuuvilja ja -köögivilja toetuse eelarvest. Lapse kohta võib toetus olla kuni 30 eurot õppeaastas.

Toetuse taotlejaks võib olla haridusasutus, puu- ja köögiviljatoodete pakkuja, kohalik omavalitsus haridusasutuste nimel või haridusasutust esindav koolipuuviljatoetuse taotlemise eesmärgil loodud juriidiline isik.

2014/2015. õppeaastal on koolipuuvilja ja -köögivilja kava eelarve maht ligi 127 000 eurot, millest 90% rahastab Euroopa Liit ja 10% Eesti riik.

Rohkem infot koolipuuvilja ja -köögivilja toetuse kohta leiab PRIA kodulehelt.

Koolipuuvilja ja -köögivilja kava on Euroopa Liidu programm, mille eesmärk edendada puu- ja köögiviljade tarbimist laste seas.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 05.02.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.