Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 7. nädala eelinfo (2015-02-09 01:58:27)


Esmaspäev, 9. veebruar

- Kell 11 toimub Keskkonnaministeeriumis (Narva mnt 7a) pressikonverents, kus keskkonnaminister Mati Raidma ja Keskkonnainspektsiooni peadirektor Peeter Volkov annavad ülevaate 2014. aasta keskkonnajärelevalve tulemustest. Lisaks statistilistele andmetele räägitakse möödunud aasta olulisematest sündmustest ja tegevustest, samuti selle aasta prioriteetidest.

Teisipäev, 10. veebruar

- Keskkonnaminister Mati Raidma osaleb Eesti Jäätmekäitlejate Liidu korraldataval Jäätmepäeval, kus teeb ka ettekande ning osaleb debatis. Päevakava ja lisainfo siit.

Kolmapäev, 11. veebruar

- Keskkonnaminister Mati Raidma osaleb Riigikogu infotunnis. Esimesel lugemisel on Kyoto protokolli Doha muudatuste ratifitseerimine.

Neljapäeval, 12. veebruar

- Tartus Dorpati konverentsikeskuses RMK neljas teadusseminar, kus tutvustatakse RMK rahastatavate rakendusuuringute tulemusi, lisaks annavad oma teadustööst ülevaate maateaduste ja ökoloogia doktorikooli doktorandid ning looduskaitseliste rakendusuuringute läbiviijad. Seminarist osavõtt on tasuta, registreerida saab 9. veebruarini või kuni kohtade täitumiseni. Seminari ajakava ja registreerimine.

Reede, 13. veebruar

- Keskkonnaminister Mati Raidma osaleb Otepää looduspargi kaitse-eeskirja muutmise ümarlaual.

- Viinistu kunstimuuseumis toimub algusega kell 10 Lahemaa rahvuspargi kaitsekorralduskava koosolek, kus on arutluse all kava peatükk 3 "Ala ja selle väärtuste tutvustamine ning keskkonnaharidus". Koosolekul keskendutakse keskkonnahariduse teemadele.

- Algusega kell 12 toimub Viinistu kunstimuuseumis seminar "Mereloodusturism ja kalavarude seisukord Lahemaal". Seminari korraldab Keskkonnaamet, toetab Keskkonnainvesteeringute Keskus.

Laupäev, 14. veebruar

- Keskkonnaagentuuri klimatoloog Ain Kallis osaleb Paide kultuurikeskuses toimuval mesinike talvisel teabepäeval. Kella 11.30 paiku teeb Kallis seal ettekande "Põllundus ja mesindus muutuvas kliimas".

Allikas: Keskkonnaministeeriumi teade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.