Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Põllumajandusministeeriumi 10. nädala eelinfo (2015-03-02 00:00:40)


27. veebruarist kuni 12. märtsini kestab Eesti maaelu arengukava 2014-2020 meetme "Põllumajandusettevõtete tulemuslikkuse parandamise investeeringutoetus" esimene taotlusvoor.

Kolmapäev, 4. märts

Toiduohutuse ning teaduse ja arenduse asekantsler Toomas Kevvai teeb ettekande "Eesti põllumajanduse ja toidutootmise arenguvõimalused" Tartus toimuval konverentsil "Terve loom ja tervislik toit 2015".

Hannes Ulmas ja Eve Külmallik kalamajandusosakonnmast esinevad samal konverentsil ettekandega "Eesti vesiviljeluse arengukava, prioriteedid ja finantsperioodi 2014-2020 meetmed"

Kell 10-12 toimub Põllumajandusministeeriumi väikeses saalis mesinduse ümarlaua taimekaitse töörühma kohtumine, kus on arutlusel vastutus taimekaitse nõuete rikkumise eest, tutvustatakse põllumajandusministri määrusesse "Taimekaitsevahendi kasutamise ja hoiukoha täpsemad nõuded" kavandatavaid muudatusi ning antakse ülevaade taimekahjustajate leviku hoiatus- ja prognoosisüsteemist.

Kell 13-16 toimub Põllumajandusministeeriumi väikeses saalis piimandussektori ümarlaud.

Neljapäev, 5. märts

Põllumajandusminister Ivari Padar osaleb valitsuse istungil ja valitsuskabineti nõupidamisel.

5. ja 6. märtsil külastavad Eestit Euroopa Loomakasvatuse Föderatsiooni (EEAP) president Philippe Chemineau ja peasekretär Andrea Rosati. Visiidi käigus kohtutakse 2017. aastal Tallinnas toimuva Euroopa Loomakasvatuse Föderatsiooni 68. aastakonverentsi korralduskomitee ja teaduskomitee liikmetega.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi eelinfo


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.