Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu on alustanud kevadpuhastusega (2015-03-11 10:45:44)


Tartu linnavalitsus on alustanud selleaastase sõidu- ja kõnniteede kevadise puhastusega. Linna ja töövõtjate lepingus on tööks ette nähtud 20 päeva, esialgne lõpptähtaeg on 27. märts.


Kuna tegemist on märgpuhastusega, siis saab neid töid teha vaid ajal, mil teetemperatuur on üle nulli. Enamik peatänavaid on paaril korral puhastatud, kuid vajavad seda veel. Ilmaprognoose arvestades on oodata öökülmi ja võib-olla ka lund, mistõttu tööd võivad siiski pikeneda.

Haljasalasid ja parke hooldavatele firmadele on antud korraldus alustada kõnniteede ja lahtise prahi koristusega ning pinnase tahenedes ka haljasalade rehitsemisega. Töövõtjatega on lepitud kokku koristustööde võimalikult kiires teostamises.

Kinnistuomanikel palutakse koristada oma hooldusalas olevad hoovid kõnniteed (mida on 85-90% linna kõnniteedest). Kui kõnniteelt aetakse pühkmed sõiduteele pärast ülelinnalisi koristustöid, tähendab see, et sõiduteid tuleb veel kord koristada.

Sel aastal toimuvad 18. korda ka Tartu heakorratalgud. 20. aprillist 3. maini kestvad talgud keskenduvad tänavu Emajõe kallasrajale Sõpruse sillast Ihasteni. Täpsem info tuleb märtsi lõpupoolel.

Allikas: Tartu linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.