Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politseinikud pidasid kinni lubatust pea poole raskema metsaveoki (2015-03-20 12:57:50)


Pärnu politseijaoskonna liikluspolitseinikud peatasid metsaveoki, mille kaalumisel selgus, et see on lubatust 31 tonni raskem.

Eile, 19. märtsil kella 17 paiku peatasid politseinikud Pärnus Kaubasadama teel autorongi. Ümarmetsamaterjaliga Pärnu sadamasse teel olnud veok oli liikluspolitseinike sõnul nähtavalt ülekaalus. Veoki kontrollimisel selguski, et selle kogukaal oli 75,2 tonni, ületades lubatud 44-tonnist raskust pea poole võrra.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juhi Sander Peremehe sõnul oli veokit kontrollinud ametnikele nii suure massipiirangu ületamise fikseerimine esmakordne. Peremehe sõnul jääb politsei poolt kontrollitud massipiirangut rikkuvate veokite ülekaal enamasti viie kuni kümne tonni kanti.

Lubatust raskemad sõidukid lõhuvad teid ja nendega liiklemine võib olla ohtlik. Veokijuhil muid rikkumisi ei tuvastatud ja tema suhtes alustati väärteomenetlust teeseaduse § 401 lg 1 alusel.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.03.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.