Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilmus Põllumajandusministeeriumi aastaraamat (2015-04-09 10:16:59)


Täna ilmunud Põllumajandusministeeriumi aastaraamat annab ülevaate ministeeriumi 2014. aasta olulisematest tegevustest ja võtab kokku olulisemad arengud valdkonnas.

Täna ametist lahkuv põllumajandusminister Ivari Padar nimetab möödunud aastat siiruviiruliseks.

"2014. aasta jääb Eesti toidutootjatele pikalt meelde - see oli suurte saakide, kasinate hindade ja ebakindlate turgude aasta. Samas ka uute lootuste ja sihtide sättimise aasta," kirjutab Ivari Padar Põllumajandusministeeriumi aastaraamatu eessõnas.

"Laiemalt võttes kehtib see kogu minu põllumajandusministriks oleku aja kohta. 2014. aastasse jäävad Venemaa poolt Euroopa Liidu toidukaupadele kehtestatud sisseveokeeld ning uute turgude otsingud Aasia suunal, seakatku ähvardav lähenemine, samuti ka uue maaelu arengukava ning Euroopa Merendus- ja Kalandusfondi rakenduskava valmimine," ütleb põllumajandusminister.

Väljaanne "Põllumajandusministeeriumi aastaraamat 2014" annab ülevaatliku pildi ministeeriumi 2014. aasta olulisematest töödest ja tulemustest. Suurema tähelepanu all on Eesti toidu tutvustamine nii rahvusvahelisel areenil maailma suurimal toidu- ja põllumajandusmessil Grüne Woche kui ka kodumaal kui ka Eesti toidu väljakul XXVI üldlaulupeol, samuti Eesti mahepõllumajanduse areng viimase 25 aasta jooksul jms.

Aastaraamatu koostas Merike Koov, keeleliselt toimetas Kaisa Väärtnõu.

Allikas: Põllumajandusministeeriumi 09.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.