Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Keskkonnaministeeriumi 16. nädala eelinfo (2015-04-13 00:13:58)


Esmaspäev, 13. aprill

- Esmaspäevast kolmapäevani toimub 7. Maailma Veefoorum, kus osaleb Keskkonnaministeeriumi asekantsler Harry Liiv. Muude teemade hulgas arutatakse ka piirivete temaatikal.

 

- Keskkonnaministeeriumis toimub kliimapoliitika põhialuste aastani 2050 koostamise transpordi töörühma esimene koosolek.

 

Teisipäev, 14. aprill

- Keskkonnaminister Marko Pomerants osaleb teisipäeval ja kolmapäeval Lätis Riias toimuval mitteametlikul keskkonnanõukogul. Kohtumise peamisteks teemadeks on seekord elurikkuse edendamine ja senised edusammud ning elurikkusega seotud väljakutsete sidusus teiste poliitikavaldkondadega. Keskkonnaministrite ja energeetikaministrite ühisarutelu käsitleb elurikkuse kaitset ja selle seost taastuvenergia kasutamisega. Keskkonnaministrid arutavad ka rahvusvahelise kliimakonverentsi ettevalmistust 2015. aasta eeldatava Pariisi leppe kontekstis.

 

Kolmapäev, 15. aprill

- Keskkonnaministeeriumis toimub kliimapoliitika põhialuste aastani 2050 koostamise metsanduse töörühma esimene koosolek.

 

Neljapäev, 16. aprill

- Palmse mõisas toimub Keskkonnaameti ja Muinsuskaitseameti iga-kevadine kultuuripärandi seminar, mis tänavu on pühendatud mööblile tema ajaloolises perspektiivis - talu- ja mõisamööblile, muutustele 20. sajandil, mööblidisaini tänapäevale. Esinevad Vaike Reemann, Mati Raal, Kai Lobjakas, Karin Paulus jt. Toimuvad erinevad loengud ja tutvustatakse värsket erialakirjandust.

 

Reede, 17. aprill

- Algusega kell 10.00 toimub Eesti Maaülikooli aulas (Tartu, Kreutzwaldi 1) erametsanduse kevadseminar "Metsa uus tulemine". Maamessi raames toimuval seminaril arutletakse, kuidas saame Eestis kaasa aidata uue ja tervema metsapõlve kasvatamisele. Oma erinevaid vaatenurki metsauuendamise teemal tutvustavad ametnikud, teadlased ja praktikud: Andres Jäärats (Eesti Maaülikool), Olavi Udam (Ühinenud Metsaomanikud), Richard Tomingas (Eesti Metsataimetootjate Liit), Tarmo Lees (Keskühistu Eramets), ja Marku Lamp (Keskkonnaministeerium). Seminari kõnejuht on Erametsakeskuse juhatuse liige Jaanus Aun.

 

 

Allikas: Keskkonnaministeeriumi eelinfo

 


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.