Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-04-20 16:25:25)

Möödunud nädalavahetusel registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 190 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 raske tervisekahjustuse tekitamine, 4 avaliku korra rasket rikkumist, 78 varavastast kuritegu, millest 3 olid röövid ja 64 vargused (eluruumidest 7 ning sõidukitest 3). Registreeriti 5 sõidukivargust ja omavolilist kasutamist ning 6 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 44. Väärtegusid registreeriti 643.

Piiril registreeriti 5 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 1 piirirežiimi rikkumine, väljastati 9 sisenemiskeeldu ning Eestist saadeti välja 1 inimene.

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

17. aprillil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuva maja korteris lõi 66-aastane mees 42-aastast naist.

17. aprillil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuva maja korteris lõi 35-aastane naine 18-aastast naist. Kahtlustatav on kinni peetud.

17. aprillil teatati, et Kesklinnas Pärnu maanteel lõi tuttav 48-aastane mees 40-aastast naist.

17. aprillil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuva lõbustusasutuse juures tekitasid kolm meest kehavigastusi 30-aastasele mehele.

18. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuvas lõbustusasutuses lõi 34-aastane naine 24-aastast naist.

18. aprillil teatati, et Lasnamäel Majaka tänaval asuvas korteris lõi 20-aastane naine 23-aastast meest. Kahtlustatav peeti kinni.

18. aprillil teatati, et Lasnamäel Ümera tänaval asuva maja korteris tekitas 40-aastane mees kehavigastusi 76-aastasele naisele. Kahtlustatav peeti kinni.

18. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Tööstuse tänaval asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 26-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

18. aprillil teatati, et Mustamäel Keskuse tänaval lõi tuttav 39-aastane mees 51-aastast meest.

19. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Kaera tänaval löödi 25-aastast meest.

Vargused

18. aprillil teatati, et Kesklinnas Toompuiesteel asuvast majutusasutusest varastati 1500 euro väärtuses sularaha.

19. aprillil teatati, et Kristiines Mustamäe teel asuvast poest on varastatud riideid. Kahju on 2100 eurot.

19. aprillil teatati, et Lasnamäel Härma tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud tööriistu ja ehitusmaterjale. Kahju on 1300 eurot.

Röövimised

17. aprillil teatati, et Lasnamäel Mahtra tänaval röövis tuttav mees 34-aastaselt mehelt 200-eurose sülearvuti.

18. aprillil teatati, et Lasnamäel Mustakivi teel röövisid kaks meest 13-aastaselt poisilt mobiiltelefoni. Kahju on 20 eurot.

Harjumaa

Vargused

17. aprillil teatati, et Keila vallas Niitvälja külas on ebaseadusliku raiega varastatud 104 tihumeetrit metsa. Kahju on 3500 eurot.

17. aprillil teatati, et Jägala-Joa külas Asula teel asuvast majast varastati tööriistu ja tehnikat. Kahju on 800 eurot.

18. aprillil teatati, et Maardu linnas Keemikute teel asuvas lõbustusasutuses varastati mobiiltelefon Samsung. Kahju on 200 eurot.

19. aprillil teatati, et Laagri alevikus Kuuse tänaval asuvast garaažiboksist on varastatud rehve ja tööriistu. Kahju on 400 eurot.

19. aprillil teatati, et Harku vallas Tutermaa külas on autost varastatud tööriistu. Kahju on 850 eurot.

Kehalised väärkohtlemised

18. aprillil teatati, et Rae vallas Vaskjala külas lõid kaks 30-aastast meest tüli käigus 55-aastast ja 80-aastast meest. Kahtlustatavad peeti kinni.

19. aprillil teatati, et Maardu linnas Kellamäe tänaval asuva maja korteris lõi 29-aastane mees 35-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Juhtum piiril

18. aprillil väljastati neljale Venemaa Föderatsiooni kodanikule piiril sisenemiskeeld, sest nende reisi eesmärk ning põhjendused ei olnud usaldusväärsed. 19. aprillil lahkusid kolm meest ja üks naine lennureisiga Moskvasse.

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus

18, aprillil teatati, et viimase kahe nädala jooksul on Meeksi vallas Aravu külas sisse murtud garaaži ja varastatud Husqvarna murutraktor ja Husqvarna mootorsaag. Kahju on täpsustamisel.

Avaliku korra raske rikkumine

18. aprillil teatati politseile, et Tartus Kalda teel ründas 26-aastane mees tuttavat 24-aastast meest.

Valgamaa

Omavoliline sissetung

19. aprillil avastati, et Sangaste vallas Mäeküla külas on sisse murtud suvilasse ja varastatud kõlarid Logitech.

Viljandimaa

Asja omavoliline kasutamine

Ööl vastu 16. aprilli tungis 22-aastane mees omavoliliselt võetud võtmega Abja vallas Kamara külas maja juurde pargitud sõiduautosse Nissan, käivitas selle ning sõitis mööda Viljandimaad ringi, kuni politsei ta Viljandi vallas Loodi-Holstre-Nõmme tee 3. kilomeetril tabas.

Juhtumid piiril

17. aprillil kontrollisid Varnja piirivalvurid sõiduautot Opel, mida juhtis 17-aastane Eest Vabariigi kodanik. Kontrolli käigus tuvastasid piirivalvurid, et noormehel puudub juhtimisõigus ning sõidukil on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Piirivalvurid kõrvaldasid noormehe juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

17. aprillil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 21-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Isiku kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tema viisa ei ole veel kehtima hakanud ja seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Mehele väljastati riiki sisenemise keeld ja ta saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

18. aprillil leidsid Varnja piirivalvurid Tartumaal Vara vallas Emajõel kaks paati, mille pardal puudusid päästevestid või ujuvusvahendid iga pardal viibija jaoks. Paatide juhtidele määrati rahatrahv.

18. aprillil avastasid Luhamaa piirivalvuris Misso vallas Pabra järvel neli ebaseaduslikult püügile asetatud nakkevõrku, mis toimetati kuni Keskkonnainspektsioonile üleandmiseni Luhamaa teenistusse.

19. aprillil kontrollisid Varnja piirivalvurid Tartumaal Peipsiääre vallas Kasepää külas sõiduautot BMW, mida juhtis 17-aastane noormees. Kontrolli käigus tuvastasid piirivalvurid, et noormehel puudub juhtimisõigus ning sõidukil liikluskindlustus. Piirivalvurid kõrvaldasid noormehe juhtimiselt ja tema suhtes alustati väärteomenetlust.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

18. aprillil varastati Rakveres Lennuki tänavale pargitud sõiduauto BMW. Kahju on täpsustamisel.

Ida-Virumaa

Tapmiskatse

19. aprillil kella 15 paiku peksti ja pussitati Kiviõlis Uus tänava korteris 42-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 38-ja 32-aastase mehe.

Raske tervisekahjustuse tekitamine

17. aprillil teatati, et haiglasse toodi 49-aastane põletushaavadega mees. Esialgsetel andmetel sai mees põletushaavad Konju küla garaažiboksis.

Avaliku korra raske rikkumine

18. aprillil kell 23.45 paiku tungis tundmatu mees Kohtla-Järvel Tervise tänaval kallale 24-aastasele mehele ja lõi teda mitu korda jalaga näkku.

Kehaline väärkohtlemine

18. aprillil kella 11 paiku tungiti Iisaku valla korteris kallale 25-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 30-aastase mehe.

Vargused

18. aprillil kella 2.50 paiku varastati Jõhvi Keskväljaku kauplusest õhupüstol, binoklid, optiline sihik ja muid asju. Esialgne kahjusumma on 1000 eurot.

18. aprillil kella 14 paiku varastati Kohtla-Järvel Järveküla tee korterist televiisor Samsung. Kahju on 600 eurot.

18. aprillil kella 16.50 paiku varastati Jõhvis Hariduse tänava lasteaiast sülearvuti ja fotoaparaat. Kahju on täpsustamisel.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Kehalised väärkohtlemised

18. aprillil kella 5.30 paiku löödi Paides Väike-Aia tänaval 18-aastast noormeest. Võimalikud lööjad on politseile teada.

18.aprillil kella 20.15 paiku lõi 27-aastane mees Türil Tallinna tänaval omavahelise tüli käigus 30-aastast meest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

17. aprillil kella 23.30 paiku löödi Haapsalus Tallinna maanteel 35-aastast meest.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 12.-17. aprill käidi omavoliliselt sees Hanila vallas Ridase külas asuvas elamus, kus joodi alkohoolseid jooke ning tarvitati toiduaineid ning kaduma on läinud töösaapad. Kahju on selgitamisel.

Pärnumaa

Raske tervisekahjustuse tekitamine

19. aprillil kella 18.30 ja 19 vahel lõi 15-aastane noormees omavahelise tüli käigus Pärnus rannapromenaadi Mai elamurajooni poolses otsas terava esemega rindkere piirkonda 17-aastast noormeest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Kehaline väärkohtlemine

19. aprillil kella 20.30 paiku lõi 34-aastane mees omavahelise tüli käigus Pärnus Liiva tänaval asuvas korteris 17-aastast noormeest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Vargus

Ajavahemikul 18.-19. aprill varastati Pärnus Savi tänavale pargitud vanadelt sõiduautodelt erinevaid detaile. Esialgse hinnangu kohaselt on kahju 350 eurot.

Raplamaa

Vargus

14. aprillil ajavahemikul kell 8-14 varastati Raplas Viljandi maanteel asuvast jalgrattahoidlast lukustamata jalgratas Merida Cross. Kahju on 230 eurot.

Kehaline väärkohtlemine

19. aprillil kella 5 paiku löödi Raplas Kauba tänaval asuvas parklas 26-aastast naist.

Saaremaa

Avaliku korra raske rikkumine

18. aprillil kella 14.45 paiku ähvardati Kuressaares Kihelkonna maanteel asuvas kaupluses seal viibivaid isikuid vägivallaga. Võimalik ähvardaja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 20.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.