Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-04-23 17:01:50)

Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 133 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 1 avaliku korra raske rikkumine, 41 varavastast kuritegu, mille hulgas oli 2 röövimist ja 32 vargust (eluruumidest 3 ja sõidukitest 2). Registreeriti 1 sõidukivargus ja omavoliline kasutamine ning 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 7, narkojoobes sõidukijuhte 2. Väärtegusid registreeriti 351.

Piiril väljastati 3 sisenemiskeeldu, registreeriti 6 Schengeni viisaeeskirja rikkumist ning 1 riigipiiri ebaseaduslik ületamine, millega seoses peeti kinni 2 inimest.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

22. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Väike-Patarei tänaval lõi elukaaslane 33-aastast naist.

22. aprillil teatati, et Lasnamäel Linnamäe teel lõi tuttav mees 61-aastast meest.

22. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval tekitasid kaks meest kehavigastusi 27-aastasele mehele. Kahtlustatavad on kinni peetud.

Vargused

22. aprillil teatati, et Kesklinnas Kollasel tänaval asunud autost varastati jalgratas ja spordiriideid. Kahju on 2900 eurot.

22. aprillil teatati, et Mustamäel Teaduspargi tänaval asuvast majast on varastatud tehnikat. Kahju on 3000 eurot.

Röövimine

22. aprillil teatati, et Kesklinnas Lastekodu tänaval röövisid 30-aastane mees ja 35-aastane naine 21-aastaselt mehelt sülearvuti. Kahtlustatavad peeti kinni.

Juhtumid piiril

22. aprillil väljastati piiril sisenemiskeeld Vene Föderatsiooni kodanikule, kelle ütlused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta ei olnud usaldusväärsed, lisaks puudusid tal piisavad elatusvahendid. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta lahkus Moskvasse.

22. aprillil väljastati piiril sisenemiskeeld Gruusia kodanikule, kelle ütlused reisi eesmärgi ja tingimuste kohta polnud usaldusväärsed. Mehe viisa tunnistati kehtetuks ja ta viibib lahkumiseni Tallinna lennujaama non-Schengeni alas.

LÕUNA PREFEKTUUR

Põlvamaa

Kehaline väärkohtlemine

21. aprillil teatati, et Põlvas Ehitajate tee korteris lõi joobes 38-aastane mees oma 34-aastast elukaaslast. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Tartumaa

Kehalised väärkohtlemised

22. aprillil teatati, et Tartus Kannikese tänava eramus lõi 49-aastane alkoholi tarvitanud mees oma 39-aastast elukaaslast. Kannatanu toimetati vigastuste fikseerimiseks traumapunkti. Politsei toimetas mehe esialgu kainenema.

22. aprillil teatati, et Tarus Turu tänaval lõi 17-aastane noormees tuttavat 23-aastast naist. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Vargus

22. aprillil teatati, et Ülenurme vallas varastati parklas seisnud veoki Scania kütusepaagist 400 liitrit diiselkütust. Kahju on 450 eurot.

Võrumaa

Vargus

22. aprillil teatati, et öö jooksul on Võrus Tamme tänaval sisse tungitud kõrvalhoonesse ja varastatud neli talverehvi. Kahju on 240 eurot.

Juhtumid piiril:

22. aprillil kontrollisid Mustvee kordoni piirivalvurid Peipsi järvel mootorpaati, milles viibisid 54- ja 60-aastane mees. Piirivalvurid selgitasid välja, et paati juhtis meestest noorem ning tuvastasid, et ta oli tarvitanud alkoholi. Samuti puudusid alusel väikelaeval nõutavad päästevahendid. Paadi toimetas kaldale paadis viibinud kaine kaasreisija, kellel lubati lahkuda. Paadijuht kõrvaldati juhtimiselt ning tema suhtes alustai väärteomenetlus.

23. aprillil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduk Volkswagen, mida juhtis 36-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Sõiduki kontrollimisel avastasid piirivalvurid, et selle tehasetähis oli muudetud. Sõiduk paigutati täiendavaks kontrolliks piiripunkti territooriumile arestiaeda ja isik lahkus jalgsi Venemaa Föderatsiooni suunas.

IDA PREFEKTUUR

Ida-Virumaa

Vargused

22. aprillil varastati Sillamäe aiandusühistu aiamajast elektrisaag, televiisor ja kruvikeeraja. Kahju on 468 eurot.

22. aprillil kella 4.48 paiku lõhuti Sillamäel Viru puiesteel asuva kaupluse aken ja varastati mobiiltelefone. Kahju on täpsustamisel.

Lääne-Virumaal olulisi teateid ei registreeritud.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Hiiumaa

Varguse katse

18. aprillil kella 15 paiku püüti Kärdlas Rookopli tänaval varastada laoplatsilt esemeid, kuid tegu jäi lõpule viimata pealtnägija sekkumise tõttu. Teo võimalikud toimepanijad on politseile teada.

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

22. aprillil kella 11 ja 12 vahel lõi 51-aastane mees Haapsalus Kiltsi teel 63-aastast meest. Politsei pidas lööja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Dokumentide vargused

22. aprillil ajavahemikul kell 12-15.30 varastati Haapsalus Mulla tänaval parklasse unustatud kotist käsisaag ja rahakott, milles olid dokumendid. Kahju on 19 eurot.

Ajavahemikul 20.-21. aprill varastati Haapsalus Mulla tänaval keldrist sinna unustatud dokumendikott, milles oli rahakott koos dokumentidega. Kahju on 124 eurot.

Pärnumaa

Ähvardamine

22. aprillil kella 13.30 paiku ähvardas 53-aastane mees Pärnus Uus-Sauga tänaval 39-aastast meest vägivallaga. Politsei pidas ähvardaja teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 2.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.