Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti nädalavahetuse sündmused (2015-04-27 16:13:05)

24. kuni 26. aprillini registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 188 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 2 avaliku korra rasket rikkumist, 87 varavastast kuritegu, millest 2 olid röövimised ja 72 vargused (eluruumidest 13 ja sõidukitest 7). Registreeriti 702 väärtegu.

Registreeriti 8 sõidukivargust ja omavolilist kasutamist ning 12 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 22 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 64 ja narkojoobes sõidukijuhte 1.

Piiril väljastati 6 sisenemiskeeldu, Eestist saadeti välja 8 inimest, registreeriti 5 Schengeni viisaeeskirja rikkumist, 2 salakaubavedamise juhtumit ning esitati 3 varjupaigataotlust.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Röövimine

24. aprillil teatati, et Mustamäel Kadaka teel asuvast poest rööviti kaupa. Kahju on 500 eurot. Kahtlustatavana peeti kinni 26-aastane naine.

Kehalised väärkohtlemised

24. aprillil teatati, et Kristiine linnaosas Kotka tänaval asuva maja korteris lõi 38-aastane mees tuttavat 43-aastast naist.

24. aprillil teatati, et Lasnamäel Punasel tänaval asuvas majas tekitati kehavigastusi 29-aastasele mehele.

25. aprillil teatati, et Kesklinnas Müürivahe tänava lõbustusasutuses tekitas 37-aastane mees kehavigastusi 41-aastasele mehele. Kahtlustatav peeti kinni.

25. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Kopli tänaval tekitas 52-aastane naine kehavigastusi tuttavale 56-aastasele naisele.

25. aprillil teatati, et Lasnamäel K. Kärberi tänaval asuva maja korteris tekitati tüli käigus kehavigastusi 58-aastasele mehele.

26. aprillil teatati, et Kesklinnas Viru väljakul asuvas lõbustusasutuses lõi 42-aastane mees 29-aastast meest.

26. aprillil teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänaval tekitati kehavigastusi 51-aastasele mehele. Kahtlustatav viidi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

26. aprillil teatati, et Kesklinnas Aia tänava lõbustusasutuses lõi 26-aastane naine 26-aastast meessoost turvatöötajat. Kahtlustatav viidi asjaolude selgitamiseks jaoskonda.

26. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Tuulemaa tänaval tekitati kehavigastusi 22-aastasele mehele.

26. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Randla tänaval asuva maja korteris tekitas 22-aastane mees kehavigastusi 26-aastasele mehele.

26. aprillil teatati, et Lasnamäel Pallasti tänaval asuva maja korteris tekitati kehavigastusi 61-aastasele naisele.

Vargused

24. aprillil teatati, et Kesklinnas Liivalaia tänava majutusasutusest varastati kaks mobiiltelefoni ja sularaha. Kahju on 1250 eurot.

24. aprillil teatati, et Kesklinnas J. Poska tänaval asuva maja keldriboksist varastati jalgratas ja spordivarustust. Kahju on 1900 eurot.

24. aprillil teatati, et Kesklinnas Vana-Viru tänava lõbustusasutusest varastati sularaha. Kahju on 1070 eurot.

24. aprillil teatati, et Mustamäel Akadeemia teel asuva maja korterist on varastatud rahakott. Kahju on 1070 eurot.

24. aprillil teatati, et Nõmmel Vana-Mustamäe tänaval asuvast majast on varastatud tehnikat, vaas ja ehteid. Kahju on 4400 eurot.

25. aprillil teatati, et Mustamäel Sõpruse puiesteel seisnud autost varastati tehnikat. Kahju on 1040 eurot.

25. aprillil teatati, et Kesklinnas Gonsiori tänava majutusasutusest varastati sularaha, riideid ja dokumente. Kahju on 1500 eurot.

25. aprillil teatati, et Haaberstis Oja tänaval asuva maja korterist on varastatud kolm sülearvutit, sularaha, riideid ja ehteid. Kahju on 12 000 eurot.

26. aprillil teatati, et Pirital Padriku teel asuva maja korterist on varastatud riideid, ehteid ja sularaha. Kahju on 15 000 eurot.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

24. aprillil teatati, et Maardu linnas Kütte tänaval asuvas majas ründas 38-aastane mees tuttavat 41-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

24. aprillil teatati, et Jõelähtme vallas Jägala külas lõi 77-aastane mees tuttavat 66-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

26. aprillil teatati, et Viimsi vallas Laiaküla teel asuva maja korteris peksis 57-aastane mees tuttavat 59-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused

25. aprillil teatati, et Nissi vallas Jaanika külas varastati majast mootorsaag ja seinakapp. Kahju on 250 eurot.

25. aprillil teatati, et Jõelähtme vallas Saha-Loo teel asuvast majast on varastatud 300 eurot.

Juhtumid piiril

24. aprillil kontrolliti Lootsi tänaval Soome Vabariigi kodanikku, kelle juurest leiti tsiviilkäibes keelatud külmrelv kasteet ja kellele koostati vallasasja hoiulevõtmise protokoll.

25. aprillil peeti Tallinna Vanasadamas kinni kolm Süüria Araabia Vabariigi meessoost kodanikku, kel puudus alus Eestis viibimiseks.

26. aprillil koostati piiril sisenemiskeeld Venemaa Föderatsiooni kodanikule, kelle ütlused reisi eesmärgi kohta polnud usaldusväärsed ning kel puudusid ka piisavad elatusvahendid. Naise viisa tühistati ja ta ootab non-Schengeni alal esimest võimalust riigist lahkumiseks.

26. aprillil peeti Tallinna Vanasadamas kinni kaks Süüria Araabia Vabariigi meessoost kodanikku.

LÕUNA PREFEKTUUR

Jõgevamaa

Vargus

24. aprillil avastati, et Põltsamaa vallas Puduküla külas on varastatud eramu sissesõidutee ees olev kett. Kahju on 950 eurot.

Tartumaa

Avaliku korra raske rikkumine

25. aprillil teatati, et Tartus Vallikraavi tänaval ründasid kaks meest 20-aastast meest. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

24. aprillil teatati, et Tartus Ülenurme vallas ühissõidukis lõi tuttav 13-poiss 16-aastast poissi. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Röövimine

26. aprillil teatati, et Tartus Nisu tänava eramus tungisid kaks meest eramusse, ründasid seal elavat 51-aastast meest ning röövisid temalt sularaha, sülearvuti, käekella ja dokumendid. Kannatanu vigastused fikseeriti traumapunktis.

Valgamaa

Vargus

24. aprillil avastati, et Tõrvas Viljandi tänava parklas varastati rohelist värvi lukustamata veok Volvo. Politseipatrull leidis veoki hiljem Helme alevikust.

Viljandimaa

Vargus

26. aprillil teatati, et Suure-Jaani vallas Olustvere alevikus varastati parklas seisnud traktoritest umbes 300 liitrit diislikütust. Kahju on täpsustamisel.

Juhtumid piiril:

25. aprillil saabus Luhamaa piiripunkti riiki sisenevale suunale 13-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle passis olnud mitmekordne viisa ei olnud enam kehtiv. Isiku riiki sisenemine tõkestati ning talle väljastati riiki sisenemise keeld, mille allkirjastas tema täiskasvanud saatja.

25. aprillil kontrolliti Koidula piiripunktis riiki sisenemisel 38-aastast Venemaa Föderatsiooni kodanikku, kelle viisa ei olnud veel kehtima hakanud. Piirivalvurid tõkestasid isiku riiki sisenemise, talle väljastati riiki sisenemise keeld ja saadeti tagasi Venemaa Föderatsiooni.

25. aprillil teatati Värska piirivalvuritele, et Põlvamaalt Värska vallast leiti granaaditaoline ese. Kohapeal tuvastasid piirivalvurid, et tegu võib olla granaadiga ning info edastati demineerijatele, kelle saabumiseni piirati ala lindiga.

24. aprillil saabus Luhamaa piiripunkti riigist väljuvale suunale sõiduauto Audi, mida juhtis 59-aastane Eesti Vabariigi kodanik. Sõiduki kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et sellel on läbimata tehnonõuetele vastavuse kontroll. Mehele määrati rahatrahv ja ta suundus Venemaa Föderatsiooni.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused

Ööl vastu 24. aprilli varastati Rakveres Lennuki tänaval sõiduk Volkswagen Transporter registrimärgiga 760 BDJ. Kahju on 2000 eurot.

24. aprilli öösel varastati Rakveres Lennuki tänaval roller Keeway. Kahju on 300 eurot.

25. aprillil avastati, et Vihula vallas Pihlaspea külas on tungitud lauta, kust varastati murutraktor. Samas on laudast välja viidud töölaud ja veeboiler. Kahju on 1720 eurot.

24. aprillil avastati, et Tapal Pikal tänaval on varastatud sõiduauto Mazda 626 registrimärgiga 086AKF. Kahju on täpsustamisel.

Ööl vastu 24. aprilli varastati Rakvere vallast Päide külast sõiduautolt Audi neli velge koos rehvidega. Kahju on 1000 eurot.

Ida-Virumaa

Vargused

24. aprillil varastati Jõhvis Sompa tänaval asuvast firmast sülearvuti väärtusega 2000 eurot.

24. aprilli öösel varastati Sillamäel Viru puiesteel sõiduautost Volkswagen Passat videoregistraator ja autodokumendid. Kahju on 610 eurot.

24. aprillil avastati, et Narvas Rakvere tänaval on sõidukist Ford Transit varastatud erinevaid esemeid. Kahju on 410 eurot.

Ööl vastu 25. aprilli varastati Sillamäel Rohelisel tänaval sõiduauto VAZ 2104 registrimärgiga 012 AIC. Kahju on 500 eurot.

Ööl vastu 25. aprilli murti Sinimäel Uuel tänaval sõidukisse Peugeot Boxer, kust varastati tööriistu. Kahju on 3150 eurot.

26. aprillil varastati Vaivara vallas aiandusühistu Ehavalgus lähedalt valvekaamera. Politsei pidas kinni 23-aastase mehe.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus

Ööl vastu 24. aprilli varastati Järva-Jaani alevis Mõisa teelt musta värvi sõiduauto Volkswagen Golf, väljalaskeaasta 1990. Kahju on selgitamisel.

Läänemaa

Vägivald võimuesindaja vastu

24. aprillil kella 21 paiku ei allunud 35-aastane mees Haapsalus Lossiplatsi tänaval politseiametniku seaduslikule korraldusele ja avaldas politseijaoskonda toimetamisel füüsilist vastupanu. Politsei pidas mehe teo toimepanemises kahtlustatavana kinni.

Omavoliline sissetung

Ajavahemikul 22.-25. aprill murti sisse Lääne-Nigula vallas Kuijõe külas asuvasse talumajja ning viidi kaasa kuus rulli tualettpaberit ja mootorsaag Partner. Kahju on 500 eurot.

Pärnumaa

Kehaline väärkohtlemine

25. aprillil kella 5 paiku löödi Pärnus Rüütli tänava asuvas lõbustusasutuses 18-aastast noormeest.

Vargused

23. aprillil ajavahemikul kell 19-19.45 varastati Pärnus Aia tänaval maja juurde jäetud lukustamata jalgratas Classic Legend. Kahju on 305 eurot.

Ajavahemikul 24.-25. aprill varastati Pärnus Rääma tänaval sõiduautost Volkswagen Golf akutrell Makita, kalastustarbeid, kaks turvavesti ja taskuraadio. Kahju on 609 eurot.

Ajavahemikul 30. märts kuni 23. aprill murti sisse Pärnus Köie tänaval asuvasse korterisse ning varastati mootorsaag Husqvarna, elektriline ketassaag, kaks sõiduauto õhkamortisaatorit ja kaks kaalu. Lõhkumise ja vargusega tekitatud kahju on 3000 eurot.

Raplamaa

Kehaline väärkohtlemine

26. aprillil kella 10.40 paiku löödi Märjamaa vallas Kasti külas jalgrattaga sõitnud 62-aastast naist, kes löömise tagajärjel kukkus. Võimalik lööja on politseile teada.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 27.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.