Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-04-30 18:15:34)


Möödunud ööpäeval registreeriti Politsei- ja Piirivalveametis 92 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 46 varavastast kuritegu, millest 36 olid vargused (eluruumidest 3 ja sõidukitest 5). Registreeriti 7 inimvigastustega liiklusõnnetust, milles sai vigastada 8 inimest. Alkoholijoobes sõidukijuhte tabati 4, narkojoobes sõidukijuhte 1. Väärtegusid registreeriti 264.

Piiril väljastati 1 sisenemiskeeld, 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ja 1 salakauba vedamise juhtum.


PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn



Kehalised väärkohtlemised


29. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Uus-Maleva tänaval asuvas majas lõi 43-aastane mees tuttavat 30-aastast meest.

29. aprillil teatati, et Lasnamäel Anni tänaval asuvas majas lõi 28-aastane mees 29-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

29. aprillil teatati, et Pirital Mähe-Kaasiku teel asuvas majas lõi 48-aastane mees 35-aastast naist.

29. aprillil teatati, et Kristiines Vindi teel asuva maja korteris lõi 40-aastane mees 20-aastast naist. Kahtlustatav peeti kinni.

Vargused


29. aprillil teatati, et Lasnamäel Narva maanteel asuva hoone juurest on varastatud tööriistu. Kahju on 3300 eurot.

29. aprillil teatati, et Põhja-Tallinnas Saani tänaval asuvast autost varastati tehnikat. Kahju on 3200 eurot.


LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Vargus


29. aprillil teatati, et nädalavahetusel varastati Tartus 24-aastaselt mehelt mobiiltelefon LG. Kahju on 300 eurot.

Valgamaa

Vargus


29. aprillil teatati, et Karula vallas Karula külas murti sisse ehitusjärgus majja ja varastati erinevaid tööriistu. Kahju on täpsustamisel.

Võrumaa

Vargus


28.aprillil teatati, et Sõmerpalu vallas Osula külas varastati sõidukilt Volkswagen neli velge koos rehvidega. Kahju on kokku 950 eurot.

Juhtumid piiril:


27. aprilli õhtupoolikul avastati Piusa kordoni piirilõigus Maaslova küla läheduses kahe tundmatu isiku liikumine Venemaa Föderatsioonist Eesti Vabariigi sisemaa suunas. Piirivalvurid pidasid kinni kaks isikut, kelleks osutusid 25-aastane India Vabariigi kodanik ja 28-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. 29. aprillil andis Tartu halduskohus loa Venemaa Föderatsiooni kodanik vahistada ning paigutada India Vabariigi kodanik Harku kinnipidamiskeskusesse.

28. aprillil avastati Piusa kordoni piirilõigus Kiislova küla läheduses kahe isiku liikumine Venemaa Föderatsiooni suunalt Eesti Vabariigi suunas. Sündmuskohale liikunud piirivalvurid pidasid kinni kaks Vietnami Sotsialistliku Vabariigi kodanikku. 29. aprillil andis Tartu halduskohus loa paigutada mõlemad isikud Harku kinnipidamiskeskusesse.

Mõlema juhtumi osas on alustatud kriminaalmenetlus.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargused


24. aprillil avastati, et eelnevalt Tapal Pikal tänaval ärandatud sõiduautost on varastatud tagavararatas, veotross, ohukolmnurk, võtmete komplekt ja teisi esemeid. Kahju on 354 eurot.

Ööl vastu 29. aprilli tungiti Kundas Kasemäe tänaval kohvikusse, kust varastati sularaha, alkoholi ja teisi esemeid. Kahju on selgitamisel.


Ida-Virumaa

Vargused


24. aprillil varastati Narvas Vabaduse tänaval sõiduk Mercedes Benz C180 registreerimismärgiga 613AOZ. Kahju on 1000 eurot.

24. aprillil avastati, et Mäetagusel Tamme tänaval majast on varastatud külmkapp ja elektrijuhtmeid. Kahju on 430 eurot.

Ööl vastu 29. aprilli varastati Narvas Kraavi tänaval sõidukist Subaru Forester jalgratas, rõivaid, jalatseid, kõlarid ja teisi esemeid. Kahju on 1870 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Järvamaa

Vargus


Ajavahemikul 5.-26. aprill varastati Ambla vallas Jõgisoo külas lukustamata hoonest plasmalõikur Nova. Kahju on 1000 eurot.

Pärnumaa

Vargused


28. aprillil kella 4 paiku murti sisse Pärnus Raba tänaval asuvasse hoonesse ja varastati akulaadija. Kahju on 285 eurot.

Ajavahemikul 26.-29. aprill murti Häädemeeste vallas Võidu külas sisse talumajja ning varastati teler LG, bensiinimootoriga muruniiduk MDT ja akutrell. Kahju on 880 eurot.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.