Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Pärnus hukkus liiklusõnnetuses mootorrattur (2015-04-30 18:24:37)

 

Täna kell 14.58 juhtus Pärnus Tallinna maanteel liiklusõnnetus, kus põrkasid kokku veok ja mootorratas. Hukkus 33-aastane mootorrattur, veok lahkus sündmuskohalt.

 

Pärnus Tallinna maanteel Vingiküla bussipeatuse lähedal põrkasid kokku suunaga Tallinna poole liikunud haagisega veoauto ja mootorratas Yamaha. Hukkus mootorrattur, 33-aastane mees. Veok jätkas sõitu. Selgitamisel on, millisel sõidurajal kumbki neist liikus ja mis võis kokkupõrke põhjustada.

 

Õnnetuse asjaolude väljaselgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust, menetlust juhib Lääne ringkonnaprokuratuur.

Pärnu politseijaoskonna patrulli- ja liiklusjärelevalvetalituse juht Sander Peremees tuletab kõigile liiklejatele meelde, et üksteise suhtes tuleb hooliv ja tähelepanelik olla. "Kevadised ilmad toovad liikluskeerisesse järjest enam kaherattalisi, kergemini haavatavaid liiklejaid. Aastaringselt liiklevate sõidukite juhtide ja ratturite üksteisega kohanemine võtab aega ja nõuab vastastikust kõrgendatud tähelepanu." Peremees lisab, et tänase traagilise liiklusõnnetuse põhjused on veel selgitamisel, kuid oluline on, et kõik liiklejad veenduksid manöövri ohutuses, olgu selleks siis sõiduraja vahetamine, pööre või sõidusuuna muutumine. "Sündmuskohalt lahkumine on lubamatu tegu ja kedagi abitult teele jätta on äärmiselt vastutustundetu," rõhutab Peremees.

 

Politsei palub kõigil, kes olid juhtunud õnnetuse tunnistajateks, võtta ühendust Pärnu politseijaoskonna avariipolitseinikuga telefonil 509 9531. Eelkõige ootame, et politseiga võtaks ühendust veoauto juht, kelle sõidukiga mootorrattas kokku põrkas.

 

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 30.04.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.