Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Ilmus viimane paberkandjal Keskkonnaharidusleht (2015-05-08 01:48:53)


Mai alguses ilmus viimane paberkandjal Keskkonnaharidusleht. Edaspidi saab lehte lugeda veebiportaalis
www.keskkonnaharidus.ee.

"Viimase seitsme aastaga on paljudele keskkonnahariduse huvilistele juba harjumuseks saanud kaks korda aastas, kevadel ja sügisel, lugeda keskkonnahariduslehte. Lehe teemade valik on olnud päris lai ja huvitavat lugemist leidis loodetavasti igaüks. Möödunud aastal viisime lugejate hulgas läbi küsitluse, mille tagasiside näitas, et sellist häälekandjat on vaja, sest valdkonnaga seotud inimeste, asutuste ja huvigruppide hulk on viimaste aastatega aina kasvanud. Uusi lehenumbreid paberväljaande näol enam kavas välja anda ei ole, kuid keskkonnahariduse häälekandja kolib edaspidi veebikeskkonda ning jätkab keskkonnasäästlikku ilmumist portaali www.keskkonnaharidus.ee uudiskirjana," ütles Keskkonnaameti keskkonnahariduse osakonna juhataja Maris Kivistik.

 

Maikuu number pühendab tähelepanu käesoleval aastal lõppeva Euroopa Sotsiaalfondi (ESFi) keskkonnahariduse arendamise programmi tulemustele. Samuti esitab leht kolm küsimust uuele keskkonnaministrile Marko Pomerantsile ning kajastab arvamuspaneeli, kuhu on teel keskkonnaharidus. Oma koha lehes on leidnud ka uute keskkonnahariduslike õppevahendite tutvustused ning isutekitajana reportaaž keskkonnahariduslikest õppeklippidest, mis avalikustatakse käesoleva aasta septembris. Samuti antakse ajalehes ülevaade ESF-i programmi ühest tähtsamast ja olulisemast tegevusest- täiendkoolitustest õpetajatele ning mitteformaalse keskkonnahariduse spetsialistidele. Pilk heidetakse ka looduskaitsekuu tänavusele temaatikale ja tutvustatakse põgusalt Ida-Virumaa keskkonnahariduse arengukava järgmiseks viieks aastaks.

 

Keskkonnaharidusleht ilmus paberkandjana neliteist korda, seda postitati lasteaedadesse, üldharidus-, kutse- ja kõrgkoolidesse, omavalitsusasutustele, noortekeskustele, raamatukogudele ja keskkonnaharidusega tegelevatele asutustele. Keskkonnahariduslehte annab välja Keskkonnaamet, paberlehe väljaandmist toetas Euroopa Sotsiaalfond programmi "Keskkonnahariduse arendamine" kaudu.

 

Keskkonnahariduslehe kõik lehenumbrid leiab eesti- ja venekeelsena Keskkonnaameti kodulehelt:

 http://www.keskkonnaamet.ee/teenused/keskkonnaharidus-2/esf-programm-keskkonnahariduse-arendamine/keskkonnahariduse-teabeleht/.

 

Allikas: Keskkonnaameti pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.