Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu linn panustab südalinna turvalisusse kaamerate ja patrullidega (2015-05-12 10:52:54)


Tartu linnavalitsus otsustas investeerida kesklinnas suvisesse patrullteenistussening turvakaameratesse. Turu ja Riia ristmikule paigaldatakse vandaali- ja ilmastikukindel panoraamkaamera, koostöös politsei ja eraettevõtetega tihendatakse patrulle kesklinna piirkonnas.


"Linnal on kindel tahe panustada kesklinna turvalisusse ja heakorda, et tagada linlaste ja külaliste heaolu algaval turismihooajal," kinnitas Tartu linnapea Urmas Klaas. "Selle ühise eesmärgi nimel teeme koostööd politsei ja ettevõtjatega."

Linnavalitsus on võtnud eesmärgiks tõhustada koostööd südalinna turvalisuse asjus politseiga ja turvateenust pakkuvate eraettevõtetega. Tihendamaks kesklinnas liikuvaid patrulle, toetab linn nii politsei kui ka abipolitseinike tööd, milleks on Tartu lisaeelarves planeeritud täiendavad summad. Ühtlasi on kavas pikendada patrullide marsruute tähelepanu vajavates piirkondades.

Samuti paigaldab Tartu linnavalitsus lähiajal linna ühe olulisema liiklussõlme, Turu ja Riia tänavate ristmiku juurde uue liikluskaamera, mis salvestab püsivalt pilti 360 kraadi raadiuses. Seni linnaruumis kasutatud pöördkaamerad liiguvad ümber oma telje ning salvestavad vaatesuunda. Uus kaamera paigaldatakse plaani kohaselt maikuu lõpus ning ühendatakse Tartu Päästekeskuse videosüsteemiga, eelmine kaamera teisaldatakse aga Magasini tänavale.

Eelmisel nädalal kohtus linnavalitsus politsei- ja piirivalveameti ning turvafirma G4S esindajatega, arutades võimalusi kesklinna patrullimise tõhustamiseks.

Allikas: Tartu linnavalitsuse pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.