Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Natura toetuse taotlus tasub esitada e-PRIAs (2015-05-18 15:13:19)


Erametsakeskus tuletab metsaomanikele meelde, et Natura 2000 metsa toetuse taotluse esitamise tähtaeg on juba neljapäeval, 21.05.2015.

Metsaomanikud, kellel on Natura 2000 alal asuvat erametsa, saavad kõigest mõne minutiga oma taotluse esitada E-PRIAs (epria.pria.ee/epria). E-PRIAs taotluse esitamiseks on vajalik ID kaart, ID kaardi lugeja ja PIN-koodid või Mobiil-ID. Juhendi e-PRIAs taotluse esitamise kohta leiate erametsandusportaalist http://www.eramets.ee/toetused/e-teenused.

"Toetuste taotlemine e-PRIA kaudu on igal aastal suurenenud. Mullu kasutas seda võimalust juba 40% toetuse taotlejatest," ütles Erametsakeskuse toetuste üksuse juht Piia Kiivramees. "E-PRIA kaudu toetuse taotlemine aitab taotluste läbivaatamist tunduvalt kiirendada ja on kahtlemata ka kõige keskkonnasõbralikum," lisas ta.

Koostöös Eestimaa Looduse Fondiga loositakse e-PRIA kaudu Natura taotluse tähtaegselt esitanute seast välja neli õnnelikku, kel on võimalik koos ühe kaaslasega osaleda 19.06.2015 toimuval õpperetkel lendorava elupaikadesse. Alutaguse metsades toimuva retke toob võitjateni Estonian Nature Tours. Retke juhivad tuntud zooloog Uudo Timm ja mükoloog Indrek Sell.

Esitage oma taotlus e-PRIA kaudu ja osalege loosimises!

Tutvuge toetuse taotlemise tingimustega erametsanduse infoportaalis (http://www.eramets.ee/toetused/toetuste-taotlemine/natura-metsa-toetus/)

Täpsemat infot NATURA 2000 toetuse taotlemise kohta saab telefonil 6 836 064. Oleme valmis Teid aitama, kui vajate lisainfot või abi taotluse esitamisel!

Allikas: SA Erametsakeskus 18.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.