Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Reedel algab seitsmes Tallinna lillefestival (2015-05-19 11:01:56)


2009. aastal alguse saanud suursündmus, rahvusvaheline Tallinna lillefestival toimub juba seitsmendat aastat ning toob taas linna töisesse argipäeva kauni ja areneva pargiruumi, mis on täidetud lillede, kunsti ja muusikaga.

22. mai õhtul kell 17.00 toimub Tornide väljaku pargis festivali avatseremoonia. Räägitakse 2015. a suve plaanidest pargis ning tutvustatakse selle aasta osalejaid. Õhtuse kontserdielamuse pakuvad Vaiko Eplik ja Eliit.

Käesoleva aasta aedade teemadeks on “Lillede mäng” ja “Universaalne (aia)disain”. Nagu ka eelmistel aastatel on teemad valitud välja oma ala professionaalide poolt ja silmas on peetud alati eelmise aasta teemasid, et aiad ning disain korduma ei hakkaks. Kokku rajatakse 22. maiks 31 teemaaeda.

Aedu hakatakse Tornide väljakule rajama juba 19. mai varahommikul ja vilgas töö käib kuni 21. mai päevani, et järgmise päeva õhtul avakontserdil oleks aiad oma esimeses etapis vaadeldavad.

Läbi suve saab taas Tallinnas nautida arenevat linna- ja pargiruumi, kus kõik huvilised saavad näha erinevate aednike, kunstnike ja üliõpilaste töid arenemas musta mullaga kaetud platsist fantastiliseks õiemereks, nähes seeläbi teemaaedade arengut elutsükli algusest kuni lõpuni.

Lillefestivali külastab sellel aastal võistkondi Eestist, Soomest, Ukrainast, Saksamaalt, Ungarist ja Belgiast.

Allikas: Kadrioru Park 19.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.