Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Politsei- ja Piirivalveameti ööpäevasündmused (2015-05-19 17:52:52)


Möödunud ööpäeva jooksul registreeriti
Politsei- ja Piirivalveametis 114 avaldust ja teadet kuritegudest. Nende hulgas oli 48 varavastast kuritegu, sealhulgas 2 röövimist ja 38 vargust (8 eluruumidest, 5 sõidukitest) ning 1 sõidukivargus või omavoliline kasutamine. Registreeriti 1 inimvigastustega liiklusõnnetus, milles sai vigastada 1 inimene. Tabati 15 alkoholijoobes sõidukijuhti. Registreeriti 389 väärtegu. Piirilt väljastati 4 sisenemiskeeldu. Registreeriti 1 Schengeni viisaeeskirja rikkumine ning 2 salakaubavedamise juhtumit.

PÕHJA PREFEKTUUR

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

18. mail teatati, et Madara tänava lõbustusasutus rünnati 31-aastast naist.

18. mail teatati, et Raadiku tänaval rünnati tüli käigus terava esemega 28-aastast meest. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 29-aastase mehe.

18. mail teatati, et Uus-Maleva tänava korteris tekitati füüsilist valu 64-aastasele naisele. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 73-aastase mehe.

18. mail teatati, et Vana-Kalamaja tänava majas lõi naaber 64-aastast naist.

18. mail teatati, et Tondi tänava korteris löödi 46-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 53-aastase mehe.

18. mail teatati, et A. Adamsoni tänava korteris löödi 41-aastast naist. Politsei pidas kahtlustatavana kinni 40-aastase mehe.

Vargused

18. mail teatati, et Sõpruse puiesteel pargitud sõiduautosse murti küljeukseklaasi lõhkumise teel sisse ja varastati süntesaator, kaamera ning saapad. Vargusega tekitatud kahju on 4400 eurot.

18. mail teatati, et Merivälja tee keldriboksist varastati kaks jalgratast. Vargusega tekitatud kahju on 2000 eurot.

18. mail teatati, et Ristiku tänava korterist varastati tahvelarvuti, sülearvuti ning ehteid. Vargusega tekitatud kahju on üle 1180 eurot.

Harjumaa

Vargus

18. mail teatati, et Jõelähtme vallas Suigu teel tungiti sisse alajaama ja varastati vasest seadmeid. Vargusega tekitatud kahju on 200 eurot.

Juhtumid piiril

18. mail saabus Tallinnasse lennuga Moskvast 1990. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel oli Itaalia Vabariigi Schengeni viisa viibimisajaga 90 päeva. Isikul puudusid asjakohased dokumendid, mis õigustaksid reisi eesmärki ja tingimusi. Samuti puudusid isikul piisavad elatusvahendid ja kindlustus. Naisele koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ning tema viisa tunnistati kehtetuks. Ta lahkus samal päeva õhtul lennuga Moskvasse.

18. mail saabus Tallinna lennuga Moskvast 1976. aastal sündinud Venemaa Föderatsiooni kodanik, kellel oli Itaalia Vabariigi Schengeni viisa viibimisajaga 90 päeva. Naine oli 180-päevase perioodi jooksul juba viibinud Schengeni liikmesriikide territooriumil 90 päeva. Koostati piiril väljastatud sisenemiskeeld ja ta lahkus Eestist sama päeva õhtul lennuga Moskvasse

LÕUNA PREFEKTUUR

Tartumaa

Kehaline väärkohtlemine

Politseile teatati, et 8. mail lõi 38-aastane mees Tartus Salme tänaval tuttavat 42-aastast meest ja põhjustas talle tervisekahjustuse. Kannatanu fikseeris vigastused traumapunktis.

Valgamaa

Vargus

16. mail teatati, et Valgas on 63-aastase naise rahakotist teadmata asjaoludel kadunud 750 eurot. Kahju on 750 eurot.

Juhtumid piiril

18. mail saabus Koidula piiripunkti 59-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik, kelle dokumentide kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et tal puudub kehtiv viisa või Eesti elamisluba, seega puudus tal seaduslik alus riiki sisenemiseks. Naise riiki sisenemine tõkestati ja ta lahkus Venemaa Föderatsiooni.

18. mail saabus Luhamaa piiripunkti piirikontrolli 68-aastane Venemaa Föderatsiooni kodanik. Isiku kontrollimisel tuvastasid piirivalvurid, et ta viibis Schengeni territooriumil seadusliku aluseta kaheksa kalendripäeva ning neist ühe päeva Eestis. Naisele määrati rahatrahv, talle koostati ettekirjutus riigist lahkumiseks ning kohaldati sissesõidukeeld kuueks kuuks.

18. mail pidasid Värska piirivalvurid Põlvamaal Värska alevikus kontrolliks kinni valge kaubiku Renault, mida juhtis 27-aastane mees ja milles viibis kaasreisijana 20-aastane mees. Piirivalvurid tuvastasid, et sõidukil puudub kehtiv liikluskindlustus ning selle kaubaruumis oli näha märgade kastide jälgi. Pisut hiljem leidsid piirivalvurid Värska vallas Velna külas neli musta kilesse pakitud kasti salasigarettidega, mis olid maskeeritud heinaga. Isikud toimetati asjaolude väljaselgitamiseks Värska teenistuskohta. Juhtumiga tegelevad edasi Lõuna prefektuuri piiri- ja migratsioonijärelevalvetalituse ametnikud ning Maksu- ja Tolliamet. Kaubik paigutati Värska teenistuse parklasse.

IDA PREFEKTUUR

Lääne-Virumaa

Vargus

17. mail avastati, et Tapa vallas Imastu külas on eramusse sisse murtud ja varastatud kaks GPS-seadet, sülearvuti ning hõbeehteid. Kahju on 327 eurot.

Ida-Virumaa

Rööv

15. mail tõukas seni kindlaks tegemata isik Narvas Kangelaste prospektil maja juures 63-aastast meest ja võttis kannatanult käekotti, milles oli 15 eurot, dokumendid ning pangakaart. Kahju on 60 eurot.

Vargus

18. mail tegi avalduse Jõhvi elanik, 87-aastane naine, kelle korterist varastas pensioniameti töötajana tutvustanud naine 300 eurot, pangakaardi koos pin-koodiga ja pangalepingud. Varastatud pangakaardiga võeti arveldusarvelt 320 eurot.

LÄÄNE PREFEKTUUR

Läänemaa

Kehaline väärkohtlemine

18. mail kella 18.30 paiku löödi Martna vallas Martna külas Kooli teel asuvas korteris 52-aastast meest. Võimalik lööja on politseile teada.

Pärnumaa

Asja rikkumise või hävitamise katse

18. mail kella 10.40 paiku üritati Sauga vallas Vainu külas põlema panna elumaja. Tegu jäi lõpule viimata juhtunut märganud inimeste sekkumise tõttu. Politsei pidas teo toimepanemises kahtlustatavana kinni 60-aastase mehe.

Allikas: Politsei- ja Piirivalveameti 19.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.