Aiandus.ee
Aiandus.ee
Avaleht | Teated | Ilm | Kontakt
Tartu maksab heade õpitulemuste eest stipendiumit (2015-05-20 13:11:39)

Linnavalitsus täiendas volikogule saadetud eelnõu, mille kohaselt maksab linn gümnaasiumi ja kutsekeskhariduse õpingud väga heade tulemustega lõpetanud õpilastele stipendiumit 200 ja 150 eurot.
Sellest aastast suureneb gümnaasiumi hõbemedaliga lõpetanutele ja kutsekeskhariduse õpingud kiitusega lõpetanud õpilastele makstav stipendium .

"Tartu linn on maksnud koolilõpetajatele heade õpitulemuste eest preemiat juba üle kümne aasta. Nüüdsest on kavas stipendiumide maksmise korda täiendada, et rohkem väärtustada ka kutsekeskharidust omandavaid tublisid õppureid ning gümnaasiumi hõbemedaliga lõpetanuid," kommenteeris abilinnapea Tiia Teppan.

Linn tunnustab 200 euro suuruse stipendiumiga gümnaasiumi kuldmedaliga lõpetanuid ja kutsekeskhariduse õpingud kiitusega lõpetanud õpilasi, kelle keskmine hinne on 5,0. Senise 100 euro asemel saab nüüdsest 150 eurot gümnaasiumi hõbemedaliga lõpetanu ja kutsekeskhariduse õpingud kiitusega lõpetanu, kelle keskmine hinne on madalam kui 5,0.

"Usun, et linna stipendium aitab v äärtustada noorte inimeste tublit tööd ja head haridust, mida Tartu koolid pakuvad," lisas Teppan.

 

Allikas: Tartu Linnavalitsuse 20.05.2015 pressiteade


Sisselogimine
Kasutaja
Parool
 - Registreeru
Reklaam
Lingid
KODULEHE TEGEMINE V-DISAIN.EE

TAIMEKAITSE-VAHENDID
OHUSTAVATE VÕÕRLIIKIDE NIMEKIRI
TOALILLED
VIINAMARJAD
PUUVILJATAIMEDE KAHJUSTAJAD
EESTI KARTULISORDID
EESTI TAIMED
EESTI SORDIVARAMU
SOOVITUSSORTIMENT
TURUSTAMISE STANDARDID
      Kui Sa oma aiamuredele mujalt lahendust ei leidnud, küsi foorumist
© Aiandus.ee Kõik õigused kaitstud. Selle portaali ühtki osa ei tohi jäljendada ega kasutada muudes väljaannetes ilma Aiandusinfo Oü haldaja kirjaliku loata.